Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αυτόν τον Δεκέμβρη στην Αθήνα

Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

χειμ 1220x370.png

Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική  γιατί δημιουργείται "επί τόπου" με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στην Αθήνα για δύο συναυλίες. Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκέμβρη θα εμφανιστούν στο Ίλιον Plus στις 10 μ.μ. σε πλήρη απαρτία. Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 40χρονη και βάλε παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και πολλά ανέκδοτα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την εξαιρετικά ιδιαίτερη συγκυρία που διανύουμε. Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 15-10) μέσω Viva

Περισσότερες πληροφορίες

Ίλιον Plus

Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Καναδοί post-punk Preoccupations για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα

Με το νέο τους άλμπουμ "Ill at Ease", οι Preoccupations συνεχίζουν να σκαλίζουν το σκοτεινό και ατμοσφαιρικό post-punk τοπίο, συνδυάζοντας ένταση και συναισθηματική φόρτιση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2025

Νέα καλλιτεχνική σεζόν στο Ολύμπια: Δύο συναυλίες αφιερωμένες στη μουσική ιστορία της Ελλάδας

Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας", εγκαινιάζει τη σεζόν 2025/26 με δύο μοναδικές συναυλίες που τιμούν την ελληνική μουσική κληρονομιά και τη μνήμη ιστορικών γεγονότων.

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου έρχεται με τα "Ενδεχόμενά" της στον Σταυρό του Νότου Club

Η ερμηνεύτρια επιστρέφει με ανανεωμένη μπάντα και ρεπερτόριο για να ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια της.

Robbie Williams: Μια αγάπη που αντέχει στο χρόνο

Το παγκόσμιο Live 2025 Tour κάνει στάση στο Καλλιμάρμαρο στις 2/10 για μια μεγάλη συναυλία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 21ου αιώνα ("Supreme", "Let Me Entertain You" κ.ά.).

"Patinia sto feggari": Η Cilia Katrali απογειώνει το "Ρομάντσο"

Παρουσιάζει τον νέο της δίσκο παρέα με τη μπάντα της, τους 3,14.

Ο Οκτώβριος γίνεται καλύτερος στο Half Note

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του μήνα για το jazz club που ανοίγει την 45η σεζόν του, με ονόματα από τον Erik Truffaz ως την Ευρυδίκη και τους Ola Onabulé-Gilad Atzmon.

Ο Ζερόμ Καλούτα έρχεται για ένα live στο "Κύτταρο"

Μαζί του η Νίνα Μαζάνη, MC Yinka και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος.