Aυθεντικές jazz εμπειρίες στο Τρένο στο Ρουφ

Οι Jazz Express και οι Les Trois Femmes μας παρασύρουν στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Μουσικού Βαγονιού "Orient Express".

Les Trois Femmes

Το Μουσικό Βαγόνι Orient Express στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ θα παρασύρει μουσικά το κοινό παρουσιάζοντας τους Jazz Express και το πετυχημένο αφιέρωμα στους Frank Sinatra και Ella Fitzerland και τις Les Trois Femmes, τρεις γυναίκες που θα μας ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του Μεσοπολέμου.

Αφιέρωμα στους Frank Sinatra και Ella Fitzerland από τους Jazz Express

Franky meets Ella on the Orient Express

Μετά τις sold out παραστάσεις της περσινής σεζόν, οι Jazz Express και η επιτυχημένη παράσταση-αφιέρωμα "Frank meets Ella on the Orient Express" επιστρέφουν στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ κάθε Σάββατο στις 9.30 μ.μ. Οι Jazz Express που θα χαρίσουν αυθεντικές jazz εμπειρίες στο κοινό αποτελούνται από τους Mark Joseph Priest (κιθάρα/φωνή), Τέρι Βακιρτζόγλου (φωνή), Μάνο Αθανασιάδη (πιάνο/φωνή) και Κώστα Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο).

Ο Francis Albert (Frank Sinatra) μεγάλωσε στο Χομπόκεν της πολιτείας Νιου Τζέρσει ενώ η Ella Jane (Ella Fitzerland) στην κωμόπολη Γιόνκερς μόλις λίγα μίλια βορειότερα, στις όχθες του ποταμού Χάντσον. Ο Francis ήταν γιός Ιταλών μεταναστών και η Ella απόγονος σκλάβων του νότου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι καριέρες τους κινήθηκαν παράλληλα χαρίζοντας στον Francis Albert 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και 13 Grammy στην Ella Jane.

Προπώληση μέσω viva.gr

Les Trois Femmes στη χρυσή εποχή του Μεσοπολέμου

Les Trois Femmes

Τρεις δροσερές, γυναικείες παρουσίες των Les Trois Femmes, η Τατιάνα Μιχαηλίδου, η Μαντώ Παναγιωτάκη και η Μύρτα Σακελλαρίου, μάς παρασύρουν μουσικά στα ανέμελα χρόνια του Μεσοπολέμου ερμηνεύοντας συνθέσεις των μεγάλων δημιουργών του 20’ και του 30’ με αυθεντικότητα και περίσσεια αγάπη, κάθε Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. 

Οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις υπογράφονται από τον Mark Joseph Priest, ο οποίος συνοδεύει με την κιθάρα του και ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της εποχής εκείνης. Στο κοντραμπάσο ο Κώστας Κωνσταντίνου

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Les Trois Femmes

  • Swing

Τρεις δροσερές γυναικείες παρουσίες μάς παρασύρουν μουσικά στα ανέμελα χρόνια του Μεσοπολέμου με τη μουσική παράσταση «Swinging on the Train».

«Franky meets Ella on the Orient Express»

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ένα αφιέρωμα στους Φρανκ Σινάτρα και Έλα Φιτζέραλντ από τους Jazz Express. Ο Francis Albert μεγάλωσε στο Χομπόκεν της πολιτείας Νιου Τζέρσει ενώ η Ella Jane στην κωμόπολη Γιόνκερς μόλις λίγα μίλια βορειότερα, στις όχθες του ποταμού Χάντσον. Ο Francis ήταν γιός Ιταλών μεταναστών και η Ella απόγονος σκλάβων του νότου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι καριέρες τους κινήθηκαν παράλληλα χαρίζοντας στον Francis Albert 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και 13 Grammy στην Ella Jane. Από την δεκαετία του ‘40 μέχρι και σήμερα, οι μοναδικές ερμηνείες τους και οι διαχρονικές συνθέσεις των μεγάλων συνθετών της Αμερικάνικης παράδοσης μας σαγηνεύουν και μας μαγεύουν. Ανακαλύπτονται ξανά και ξανά από κάθε καινούργια γενιά που τις υιοθετεί και τις θεωρεί δική της ανακάλυψη και κτήμα της.

Το Τρένο στο Ρουφ - Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Κωνσταντινουπόλεως (μεταξύ Ιεράς Οδού & γέφυρας Χαμοστέρνας), στο σιδηροδρομικό σταθμό Ρουφ
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.