Οι Deaf Radio παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ ζωντανά στην Αθήνα

.Το συγκρότημα στήνει μία μεγάλη γιορτή για να παρουσιάσει το νέο, τρίτο σε σειρά full length album τους, με τίτλο "Arsenal of Hope".

Deaf Radio

Οι Deaf Radio επιστρέφουν με το εντυπωσιακό νέο, τρίτο σε σειρά full length album τους "Arsenal of Hope" και το παρουσιάζουν ζωντανά στην Αθήνα, τη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205.

Οπλισμένοι με την ωμή ροκ ενέργεια με την οποία μας συστήθηκαν στις πρώτες δισκογραφικές τους δουλειές, εμπλουτισμένη αυτή την φορά με μία new wave/post disco revival διάθεση, οι Deaf Radio δεν σταματούν να προσφέρουν τα γνώριμα λυρικά τους ξεσπάσματα και στιχουργικά να καταπιάνονται με ευαίσθητα ζητήματα που συγκινούν.

Deaf Radio

Εφοδιασμένοι με το πιο ώριμο μέχρι στιγμής υλικό τους, οι Deaf Radio στήνουν μία μεγάλη γιορτή, σε έναν ιστορικό συναυλιακό χώρο και μας περιμένουν όλους εκεί, για να γράψουμε μαζί τους το νέο σπουδαίο κεφάλαιο της μουσικής τους πορείας.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μια μουσική βραδιά-αφιέρωμα στα διαχρονικά τραγούδια του Μάριου Τόκα

Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης, Ελένη Δήμου και πολλοί ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στο Christmas Theater, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μουσική και τα τραγούδια του αγαπημένου δημιουργού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/10/2025

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς έρχεται στο Christmas Theatre

Μια γιορτή γεμάτη με ήχους γνώριμους από τραγούδια των Βαλκανίων ετοιμάζει ο συνθέτης που έρχεται με την The Wedding and Funeral Band του.

To Θέατρο Παλλάς άνοιξε τις πόρτες του στους μουσικούς του Δρόμου και η σκηνή γέμισε αστέρια.

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν χθες βράδυ οι θεατές με άρωμα Αθήνας μιας άλλης εποχής.

Οι Καναδοί post-punk Preoccupations για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα

Με το νέο τους άλμπουμ "Ill at Ease", οι Preoccupations συνεχίζουν να σκαλίζουν το σκοτεινό και ατμοσφαιρικό post-punk τοπίο, συνδυάζοντας ένταση και συναισθηματική φόρτιση.

Νέα καλλιτεχνική σεζόν στο Ολύμπια: Δύο συναυλίες αφιερωμένες στη μουσική ιστορία της Ελλάδας

Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας", εγκαινιάζει τη σεζόν 2025/26 με δύο μοναδικές συναυλίες που τιμούν την ελληνική μουσική κληρονομιά και τη μνήμη ιστορικών γεγονότων.

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου έρχεται με τα "Ενδεχόμενά" της στον Σταυρό του Νότου Club

Η ερμηνεύτρια επιστρέφει με ανανεωμένη μπάντα και ρεπερτόριο για να ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια της.

Robbie Williams: Μια αγάπη που αντέχει στο χρόνο

Το παγκόσμιο Live 2025 Tour κάνει στάση στο Καλλιμάρμαρο στις 2/10 για μια μεγάλη συναυλία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 21ου αιώνα ("Supreme", "Let Me Entertain You" κ.ά.).