"Be our guest" μας λένε αυτά τα Χριστούγεννα ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής

Τα τραγούδια από ταινίες του Disney, οι μελωδίες των Χριστουγέννων και κάποια από τα αγαπημένα τους μιούζικαλ που πάντα σκορπίζουν μαγεία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών.

Μάριος Φραγκούλης - Γιώργος Περρής

O Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής με τα γιορτινά τους και με την πιο λαμπερή τους διάθεση, σας υποδέχονται στο Παλλάς σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με κοσμοαγάπητες μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά!

Από τη μαγική τους συναυλία (19-20/12) δεν θα λείψουν τα τραγούδια από ταινίες του Disney, οι μελωδίες των Χριστουγέννων και κάποια από τα αγαπημένα τους μιούζικαλ που πάντα σκορπίζουν μαγεία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών. Αφεθείτε στο στροβιλισμό ενός βαλς από το Beauty and the Beast ή την Σταχτοπούτα, τσουγκρίστε τα ποτήρια σας με Jingle Bells και ξεφαντώστε με χιούμορ στο ρυθμό των τραγουδιών από τα μιούζικαλ που λατρεύει όλη η οικογένεια, όπως η Mary Poppins και το Lion King!

Τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει μία 10μελής ορχήστρα δεξιοτεχνών σολίστ, που θα ερμηνεύσει όλες τις μεγαλειώδεις μελωδίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου!

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5, City Link
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Run For Your Lives World Tour: Οι Iron Maiden στην Αθήνα!

Με ένα set list που αντλεί από όλα τα εμβληματικά άλμπουμ των πρώτων δεκαετιών της πορείας τους και παρουσιάζοντας το πιο θεαματικό τους show μέχρι σήμερα.

18/09/2025

Οι Septicflesh γράφουν ξανά metal ιστορία στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Αντωνίου μιλάει στο "α" για τη νέα σκηνική συνάντηση των Septicflesh με τον συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Classic Rock 9, την πορεία της μπάντας και την αγάπη του κοινού.

Ο Blaze Bayley γιορτάζει 30 χρόνια από το εμβληματικό 'X Factor' με ένα αποκλειστικό show στην Ελλάδα

Ο θρυλικός frontman των Iron Maiden της περιόδου '90s επιστρέφει στην χώρα μας για μία και μοναδική εμφάνιση.

Ο Mazoha αποφάσισε ότι ήρθε ο "Καιρός να πούμε αντίο"

Το τελευταίο live του θα δωθεί στο "Gagarin 205".

Η μουσική κόντρα στη σιωπή: Δύο συναυλίες για τον λαό της Παλαιστίνης

Καλλιτεχνικές παρεμβάσεις σε 6 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Λήμνος, Πάρος) θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Κυριακής 21/9.

Gipsy Kings: Οι βασιλιάδες της Μεσογείου στον λόφο του Λυκαβηττού

Μια νύχτα που υπόσχεται να ανάψει φλόγες πάνω από την Αθήνα με τον εμβληματικό frontman Nicolas Reyes.

"Ελλάδα στους ώμους τη γη κουβαλάς": Ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει στο Ηρώδειο

Ο συνθέτη προσκαλεί το κοινό σε μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και έντονη εθνική υπερηφάνεια.