Από το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο "Half Note" δεν θα χάσουμε ούτε μισή νότα

Το line-up των καλλιτεχνών που απαρτίζουν την ατζέντα του Οκτωβρίου στο γνωστό jazz club είναι ένας καλός λόγος να μην χάσετε ούτε... νότα.

Costas Baltazanis

To Half Note Jazz Club επιστρέφει γιορτάζοντας την 41η σεζόν του με κορυφαία ονόματα της εγχώριας και διεθνούς -  κι όχι μόνο- jazz σκηνής, σε μια πολλά υποσχόμενη μουσική σεζόν.

Το κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να απολαύσει νέους καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της μουσικής αλλά και παλιούς γνώριμους καλλιτέχνες - θρύλους που έρχονται με καινούργιες Jazz, blues, soul, funky, rock, latin, swing, cabaret, tango προτάσεις.

SteveTurre Katz
SteveTurre 
  • Costas Baltazanis & Friends - Τετάρτη 12/10
  • Andreas Hourdakis Trio with Special Guest Andreas PolyzogopoulosΠέμπτη 13/10
  • Jeremy Pelt Quintet - Hot storytelling trumpet -14 -17/10
  • Etesian: Koutsonanos / Papadopoulos/ Polyzogopoulos- 19/10
  • Spiral Trio "Broken Blue" - Παρουσίαση δίσκου-20/10
  • Steve Turre & the MMtrio-Ο Jazz Master τρομπονίστας και τα "Ιερά Κοχύλια"- 21 - 24/10
  • Apostolos Leventopoulos Trio feat. George Kontrafouris & Alex Ktistakis-26/10
  • Αγγελική Τουμπανάκη 5tet-"For Women"-27/10
  • Ευριδίκη-''La Boheme'' - Από 28 - 30/10

Εισιτήρια για όλες τις συναυλίες προπωλούνται εδώ  | www.halfnote.gr | www.artinfo.gr | Σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023.

Περισσότερες πληροφορίες

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Maarten Devoldere για την ύπνωση, τα ψυχεδελικά και το νέο Warhaus άλμπουμ

Tο δεύτερο μουσικό όχημα του Maarten Devoldere των Balthazar, επιστρέφει στην Αθήνα για να μας δώσουν μια πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ "Karaoke Moon" (15/5, "Gagarin").

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
13/05/2025

Οι συναυλίες που θα δούμε στο φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων"

Τα Θέατρα Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" και "Άννα Συνοδινού" θα φιλοξενήσουν τους επόμενους μήνες μια σειρά συναυλιών που καλύπτουν κάθε γούστο και ηλικία.

Βραδιά τζαζ με την Big Band του Δήμου Αθηναίων και τον σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα

Μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη με διεθνείς αποχρώσεις.

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Επιστρέφει στο Λυκαβηττό με 4 συναυλίες

Με ένα εκρηκτικό τετραήμερο συναυλιών το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 ταξιδεύει ένα νεότερο κοινό στον κόσμο της σύγχρονης μουσικής, στους ρυθμούς της electronica και της ambient έως το afro-greek hip-hop και την avant-garde pop σκηνή.

Και τρίτη συναυλία για τα 30 χρόνια του Μίλτου Πασχαλίδη

Μετά από τα sold-out προστέθηκε και τρίτη ημερομηνία για την επέτειο των 30 χρόνων παρουσίας του Μίλτου Πασχαλίδη στην ελληνική δισκογραφία.

"Adriatique present X" στα Λατομεία του Διονύσου: Καθηλωτικό venue, εντυπωσιακό show αλλά και απογοήτευση

Άλλοι απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία και άλλοι δεν μπήκαν ποτέ.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου επιστρέφει με... Χάος

Αυτή είναι η θεματική της ενδέκατης διοργάνωση του φεστιβάλ που θα εξερευνήσει τη δύναμη της αταξίας μέσα από 6 μοναδικές συναυλίες.