Ο Γιάννης Πάριος μας ταξιδεύει σε παλιούς και νέους έρωτες στο Faliro Summer Theater

Με έναν μοναδικό καλλιτέχνη κλείνει η τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, έρχεται στο Faliro Summer Theater για την τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού. 

Επιλέγοντας μέσα από την πλούσια δισκογραφική του πορεία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει θα μας ταξιδέψει σε παλιούς και νέους έρωτες.

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές, στάδια και θέατρα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου έρχεται να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά τον πιο ‘’γλυκό’’ τρόπο καταστροφής.

Ώρα έναρξης: 8 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Μελωδικές διαδρομές σε μια "οικογενειακή" συνθήκη

Οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας έχουν βρει τον ιδανικό καμβά για να ξεδιπλώσουν ένα σύνολο ταλέντων, πανέτοιμων να αναδείξουν τη μουσική ποικιλομορφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
08/09/2025

"Πνοή": Ο Μιχάλης Δέλτα εμπνέεται από το πρωτοποριακό έργο του Takis

Oι αναλογικοί ηλεκτρονικοί ήχοι του μουσικού ντύνουν τη μεγάλη αναδρομική έκθεση "Takis 1∞" για την επέτειο των 100 ετών από τη γέννηση του καλλιτέχνη.

Πού θα έφταναν οι Godtet για να αποφύγουν την πλήξη;

Με αφορμή τη συναυλία τους στο Arch Club (13/9), το ambient jazz σχήμα Godtet μιλά στο "α" για τον αυτοσχεδιασμό, τη συλλογική δύναμη της μουσικής και την αδιάκοπη αναζήτηση νέων ηχητικών κόσμων.

Το NEPENTHE γιορτάζει τρία χρόνια με τους Mind Against

Το δίδυμο της melodic techno θα πλαισιώσουν στο μεγάλο event, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, θα πλαισιώσουν οι BRB, Evanjelia, Pablo Nuevo και Friez.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στο Φ hill Sessions

Ο Αργύρης Μπακιρτζής με τη μουσική του παρέα επιστρέφουν μετά το καλοκαίρι στο θέατρο "Δόρα Στράτου" ώστε να τους απολαύσουν και οι φίλοι που δεν χώρεσαν την πρώτη φορά.

Η "Αριάδνη στη Νάξο" κάνει στάση στην Καλλιθέα

Στο πλαίσιο της δράσης "Στην αγκαλιά της Αττικής – Πολιτισμός στις γειτονιές μας" θα παρουσιαστεί η όπερα του Nicola Porpora με ελεύθερη είσοδο.