Οι Street Outdoors Soundsystem στα decks του Onassis Ready

Το δεύτερο DJ session από τους Street Outdoors Soundsystem στο πλαίσιο της έκθεσης "you are invited" του Juergen Teller, στου Ρέντη.

Onassis Ready ©Andreas Simopoulos

Το δεύτερο DJ session στο πλαίσιο της έκθεσης "you are invited” του Juergen Teller έρχεται την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στον lounge χώρο του Onassis Ready. 

Οι Street Outdoors Soundsystem υπογράφουν ένα αντισυμβατικό set χωρίς αυστηρές γραμμές και μουσικά σύνορα –από σύγχρονη house μέχρι σπάνια disco κομμάτια.

Από τις 19:00, ακούμε, γευόμαστε και ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις την έκθεση "you are invited” του Juergen Teller. Τις μουσικές συναντούν τα κοκτέιλ του wine bar "Επτά Μάρτυρες" και το μενού του Nokela Project.

Stegi Radio-Epta Martyres

Ποιοι είναι οι Street Outdoors Soundsystem

Το DJ crew του Street Outdoors Soundsystem αποτελείται από τους Έλληνες Jiles & Jose Amba. Δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη των ιδρυτών του να μεταφέρουν τον ήχο των Street Outdoors parties πέρα από τα όρια των δικών τους event. Έτσι λοιπόν, αναζητούν, αξιολογούν κι εναλλάσουν τις μουσικές επιλογές τους σε back to back DJ sets, προσφέροντας μουσικές απολαύσεις χωρίς αυστηρά όρια στα επιλεγόμενα είδη. Στις τσάντες τους κουβαλούν από σύγχρονη house, μέχρι σπάνια tracks της disco και της techno.

Η έκθεση "you are invited”

Jurgen Teller Your are invited

Η αναδρομική έκθεση του Teller "you are invited” θα διαρκέσει έως τις 30 Δεκεμβρίου 2025 και παρουσιάζει διάφορες σειρές, μεμονωμένα έργα και πολυάριθμα βίντεο, συνδυάζοντας επιλογές από προηγούμενες εκθέσεις με νέες, αδημοσίευτες εικόνες που εκτείνονται από τη δεκαετία του 1990 έως σήμερα. Μια γιορτή της τέχνης του, ένας διάλογος γύρω από τις διαρκώς μεταβαλλόμενες διαδρομές έμπνευσης και δημιουργικής εξερεύνησης που διατρέχουν το έργο του.

Και αν και ο ίδιος πάντοτε είχε να επιδείξει προσωπικά έργα, η παρούσα έκθεση συμπίπτει με μια περίοδο, όπου έχει βρει ένα νέο νόημα ως καλλιτέχνης. Καθηλωτικά έργα του με θρυλικές φυσιογνωμίες από τον Iggy Pop έως τον Alexander Skarsgård, από την Kate Moss έως τη Charlotte Rampling, από τη φωτογράφιση του Πάπα Φραγκίσκου σε γυναικεία φυλακή κατά την Μπιενάλε της Βενετίας του 2024 έως τη φωτογράφιση του Άουσβιτς με αφορμή την 80ή επέτειο από την απελευθέρωσή του, αλλά και εικόνες νεκρής φύσης και υπαίθρου.

Παράλληλα, τα τελευταία οκτώ χρόνια συνεργάζεται με τη σύζυγό του, Dovile Drizyte, σε έργα που αντικατοπτρίζουν διάφορες όψεις της σχέσης τους, αλλά και τη γέννηση της κόρης τους. Τα έργα αυτά χαρακτηρίζονται από ένα τυπικό μείγμα σοβαρών, οικείων και συχνά χιουμοριστικών χαρακτήρων, με μια αισθητική που αγγίζει το γκροτέσκο.

Στον χώρο της έκθεσης λειτουργεί βιβλιοπωλείο με τον κατάλογο της έκθεσης σχεδιασμένο από τον Peter Saville Studio από τον εκδοτικό Steidl, memorabilia και διαλεγμένους τίτλους από την πορεία του καλλιτέχνη, αλλά και μουσική, φαγητό και ποτό που σας καλούν να μείνετε λίγο παραπάνω. Στον υπαίθριο χώρο έχει δημιουργηθεί ένα χαλαρό lounge σε επιμέλεια της σκηνογράφου Όλγας Μπρούμα, με μουσική που επιμελείται το Stegi.Radio. Oι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κρασιά από τον ελληνικό και γαλλικό αμπελώνα, καθώς και νέα κοκτέιλ με την υπογραφή του wine bar Επτά Μάρτυρες. 

Stegi Radio_x_Epta Martyres

INFO 

Έκθεση "you are invited”

Τοποθεσία: Onassis Ready (Στρατή Τσίρκα 2, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα)
Διάρκεια: Έως 30/12/25 (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 18:00-23:00)

DJ Session

Ημερομηνία: Κυριακή 14/12/25
Διάρκεια: 19:00-22:00

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Σύνορα, η αγάπη δεν γνωρίζει": Το Gustav Athens κάνει opening με Κώστα Χατζή

Ο θρύλος του ελληνικού τραγουδιού έρχεται για δύο μοναδικές βραδιές και μας ταξιδεύει σε επτά δεκαετίες μουσικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/08/2026

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος σε μια τζαζ βραδιά στην Πάρο

Ο αναγνωρισμένος τρομπετίστας παρουσιάζει με το κουαρτέτο του ένα νέο μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο ο λυρισμός και η σύγχρονη jazz συναντούν ηλεκτρικές υφές.

Σεπτέμβριος στο Σταύρος Νιάρχος με δύο ξεχωριστά μουσικά events

Δύο ιδιαίτερες συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, στις 6 και στις 9 Σεπτεμβρίου, στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Πρόωρο φινάλε για την καλοκαιρινή περιοδεία του

Ο σπουδαίος ερμηνευτής ενημέρωσε το κοινό για την απόφασή του να βάλει πρόωρο τέλος στις φετινές καλοκαιρινές του εμφανίσεις.

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και all night long party στο Island

Στην εκπνοή του καλοκαιριού, ένα all night long party στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks.

Μπέσσυ Αργυράκη, Λάκης Τζορντανέλλι και Γιώργος Πολυχρονιάδης στα τραγούδια που μεγάλωσαν γενιές

Από τις χρυσές εποχές της ποπ και του ελαφρού τραγουδιού μέχρι τις μεγάλες επιτυχίες, η βραδιά υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι με κέφι, νοσταλγία και χορό.

Ο Μάριος Φραγκούλης λέει οτι έχει ακόμα χιλιάδες πράγματα να κάνει

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής εμφανίζεται στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" στον Βύρωνα, για μια μοναδική βραδιά γεμάτη συναίσθημα.