Ο Σπύρος Γραμμένος προσγειώνεται στην Τεχνόπολη!

Ο αντισυμβατικός καλλιτέχνης με το αστείρευτο χιούμορ, από το οποίο δεν ξεφεύγουν τα κακώς κείμενα της κοινωνίας, έρχεται τον Σεπτέμβριο για μία μοναδική εμφάνιση.

Σπύρος Γραμμένος - Τεχνόπολη

Ο Σπύρος Γραμμένος, γνωστός για τα σατιρικά του τραγούδια (Κουκουλοφόρος, Τύπος αθλητικόςΑπό παγκάκι σε παγκάκι) αλλά και για τον έντονο κοινωνικοπολιτικό του στίχο (Το όνομά μου είν’ το δικό σουΨυχήΤι με κοιτάς) μας προσκαλεί σε μια καλοκαιρινή γιορτή γιατί όπως λέει "το καλοκαίρι θα τελειώσει όποτε το θέλουμε εμείς"! Το ραντεβού, δίνεται στην Τεχνόπολη την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου (9μ.μ.) για μία ακόμα ντυμένη με το χαρακτηριστικό χιούμορ και την ενέργεια του πολυπράγμωνα (και πολύ γενικά) καλλιτέχνη. 

Μαζί του οι μουσικοί Γιώργος Καρδιανός (κιθάρες), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Ναταλία Κοκώση (κρουστά, ιρλανδική φλογέρα), Χάρης Παρασκευάς (τύμπανα) και Άλεξ Μυλωνάς (μπάσο).

Διαβάστε Επίσης

Υπόσχεται μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις, κι αν δεν πιστεύετε τον Σπύρο, δείτε με ένα κλικ τι έχουν να πουν ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μιχάλης Σαράντης με τον Ζερόμ Καλουτά, αλλά και ο... Iggy Pop.

Info: Εισιτήρια: €15-12. Για προπώληση, εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.