Ξεκίνησε η προπώληση για την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Faliro Summer Theater

Μία συναυλία γεμάτη με τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μάς προσκαλεί σε μία "Λαϊκή βραδινή" στις 5 Σεπτεμβρίου, με αφορμή το νέο της δίσκο με τραγούδια του αγαπημένου της συνθέτη Απόστολου Καλδάρα, όνειρο ετών που επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Μαζί της ο Γιάννης Διονυσίου, ένας καλλιτέχνης με σπάνιο ταλέντο στην ερμηνεία των λαϊκών και ρεμπέτικων τραγουδιών, ο Γιάννης Παπαγεωργίου στη λαϊκή κιθάρα και στο τραγούδι και πέντε εξαίρετοι μουσική και δημιουργοί μουσικής: Ο Μανώλης Πάππος στο μπουζούκι, ο Σάκης Καρακώστας στο βιολί, ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Άγης Παπαπαναγιώτου στο κοντραμπάσο.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η προετοιμασία αυτού του δίσκου την ώθησε να εξερευνήσει ακόμα περισσότερο τους δρόμους του λαϊκού, του ρεμπέτικου αλλά και του σύγχρονου λαϊκότροπου τραγουδιού, κάτι που αποτυπώνεται στη σκηνή.

 Ώρα έναρξης 9 μ.μ. | Α ζώνη: € 20, Β ζώνη: € 15, Γ ζώνη: € 10 | Θέση σε τραπέζι: € 25 | Για παιδιά έως 3 ετών (που δεν πιάνουν θέση σε κάθισμα) είσοδος δωρεάν | Προπώληση: viva.gr – artinfo.gr | Τηλ.: 210 9213310

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
28/04/2024

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.