Ρένα Μόρφη: Μία μοναδική εμφάνιση στο Βεάκειο

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έρχεται αυτό το φθινόπωρο στον Πειραιά χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη εμπειρία με τη βελούδινη φωνή της.

Ρένα Μόρφη

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον Ιούνιο που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι μας με μια μοναδική εμφάνιση στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Η Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία με αέρα άλλης εποχής, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το πρόσφατο single της ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Μια μοναδική συναυλία στον Πειραιά, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9 μ.μ.
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 7.30 μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
€16 Α Ζώνη - Κεντρικές κερκίδες
€14 Β Ζώνη - Πλαϊνές κερκίδες

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ticketservices.gr ή στο Εκδοτήριο του Θέατρου

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο αυτό το καλοκαίρι

Συγκεντρώσαμε όλες τις συναυλίες που φέρνει το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2025 στο ρωμαϊκό ωδείο – από τους Stranglers και τους Air, μέχρι τον Max Richter, τον Youssou N'Dour και πολλούς ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2025

Μουσικές για τον πόλεμο και το θάνατο σε ωραίες συναυλίες της "Φιλαρμόνιας" στο Μέγαρο και της βουλγαρικής ορχήστρας "Drop Down Community" στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες με προγράμματα αρθρωμένα γύρω από τη φρίκη του πολέμου και το ζόφο του θανάτου απολαύσαμε πρόσφατα σε αθηναϊκές αίθουσες συναυλιών.

Pearls of Baroque: Συναυλία μουσικής μπαρόκ στον Παρνασσό

Το σύνολο Cappella Atenea χαρίζει μια μουσική εμπειρία για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής.

Pan Pan, Years Of Youth και καλεσμένοι-έκπληξη έρχονται το καλοκαίρι στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά θα ακούσουμε live στην ολότητά της τη Φαντασμαγορία, με αφορμή τα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του Φαντασμαγορία Ένα.

Ένα νησιώτικο πανηγύρι στήνεται στον Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου Plus αλλάζει διαρρύθμιση και φιλοξενεί ένα ανοιξιάτικο πανηγύρι με τους Σωτήρη Μαργώνη, Θεολόγο Μιχελλή, Νίκο Φάκαρο, Μαρία Αναματερού, Ασπασία Στρατηγού, Βιολέτα Ίκαρη.

Οι συναυλίες που θα δούμε τις επόμενες μέρες στο Ολύμπια-Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας"

Οι συμφωνικές ορχήστρες της ΕΡΤ και του Δήμου Αθηναίων αλλά και ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Μίμη Πλέσσα έρχονται στο δημοτικό θέατρο.

Ο βραβευμένος με Grammy John Beasley έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Theater of the No θα υποδεχτεί έναν από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς της παγκόσμιας τζαζ σκηνής.