Το Φεστιβάλ Ρεματιάς στο Χαλάνδρι παρουσιάζει μια πολυθεματική παράσταση με τον Γιώργο Ανδρέου

Στην σκηνή θα ανέβουν μαζί του αγαπημένοι ερμηνευτές, όπως ο Σταύρος Σιόλας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Γιώργος Ανδρέου ©SissyMorfi

Στο φεστιβάλ Ρεματιάς - Χαλανδρίου θα παρουσιαστεί από τον συνθέτη και καλλιτέχνη μια πολυθεματική και ξεχωριστή παράσταση με την παρουσία του Γιώργου Ανδρέου. Ο Γιώργος Ανδρέου έχει ενεργό ρόλο στην  μουσική παραγωγή εδώ και δεκαετίες, παράλληλα ο μουσικός του ορίζοντας ανοίγει συνοδεύοντας τον θεατρικό και κινηματογραφικό χώρο. Μετρά πολλές ιδιότητες, όπως εκείνη διευθυντή παραγωγής, ενορχηστρωτή, ηχολήπτη, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες πήρε εκείνον του καλλιτεχνικού διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρων.  

Η παράσταση, που θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 9 μ.μ, αποτελείται από δύο μέρη. Στην σκηνή θα ανέβουν μαζί του γνωστά και αγαπημένα ονόματα καλλιτεχνών, όπως ο Σταύρος Σιόλας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Τέσσερις λαμπροί μουσικοί πρόκειται να τους συνοδεύσουν: Στέργιος Γαργάλας - βιολί, Βαγγέλης Καλαμάρας - τύμπανα, Μίμης Ντούτσουλης - Μπάσο, Γιάννης Παπαζαχαριάκης - κιθάρα.

Ελένη Τσαλιγοπούλου
©SissyMorfi

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία ξεκινάει από πολύ νωρίς την σχέση της με το τραγούδι -σε ηλικία μόλις 22-, συνεργάζεται με μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές κατακτώντας τον μουσικό χώρο. Η σημαντική παρουσία της, την κάνει μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Ο Σταύρος Σιόλας, απόφοιτος του θεάτρου Τέχνης,συνεχίζει τις σπουδές στη μουσική παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου και παραδοσιακών οργάνων, φωνητικής κ.α.. Έχει ασχοληθεί τόσο με την σύνθεση τραγουδιών όσο και με την ερμηνεία.

Σταύρος Σιόλας
© Sissy Morfi

 Εκτός από γνωστά μας τραγούδια και με αφορμή τα 100 χρόνια από την κααταστροφή της Σμύρνης, ο Γιώργος Ανδρέου ανεβάζει στην σκηνή την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ''Θανάσης Τσιπινάκης'' του δήμου Πατρέων, για να ερμηνεύσουν αριστουργήματα από την σμυρναϊκή μουσική παράδοση.

Info: Είσοδος ελεύθερη με κρατήσεις προτεραίοτητας μέσω viva.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Αυτό είναι το πλήρες line-up της πρώτης μέρα του AthensRocks 2024

Οι Spiritualized, οι The Armed και οι Πεθαίνουν στο Τέλος θα πλαισιώσουν τους Queens of the Stone Age.

19/04/2024

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.