Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περρής έρχονται στο CT Garden Festival με σύνθημα "Πάρε με αγκαλιά και πάμε"

Οι δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές συμπράττουν σε μια βραδιά με όμορφα ντουέτα και έντονες συγκινήσεις.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περρής έρχονται στο CT Garden Festival με σύνθημα 'Πάρε με αγκαλιά και πάμε'

Μετά το sold out του περασμένου Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη επανέρχεται, στις 29 Ιουνίου, στο CT Garden Festival, αυτήν τη φορά "παίρνοντας αγκαλιά" τον Γιώργο Περρή. Η διαχρονική  Ελληνίδα ερμηνεύτρια συναντά επί σκηνής έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς σε μια συναυλία γεμάτη δυνατά τραγούδια. Με πολλά πετυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό της, πλατινένιους και χρυσούς δίσκους και αξιοθαύμαστη παρουσία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο καταξιωμένος  Γιώργος Περρής είναι ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής μας, ο πρώτος Έλληνας ερμηνευτής που συνδέθηκε με τα βραβεία Grammy ως "ένας   από τους επιδραστικότερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής”. Το τραγούδι του "Καρδιά κοίτα” από τη συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου, κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ξεπέρασε τα 3 εκατ. προβολές στο YouTube. Έχει συνεργαστεί με τον Michel Legrand και την Lara Fabian ενώ το τηλεοπτικό του αφιέρωμα "A Sunset In Greece” ξεπέρασε τους 120 εκ. τηλεθεατές στην Αμερική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περρής πρωτοσυναντήθηκαν μουσικά στην εκπομπή "Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου τον Φεβρουάριο του 2021. Το υπέροχο ταίριασμά τους, γέννησε την ιδέα μίας συναυλίας με μεγάλα τραγούδια, και όμορφα ντουέτα.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 25-10).

Περισσότερες πληροφορίες

Christmas Theater (Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Διανομή αστέρων για τη sold out "Τζοκόντα" της Λυρικής

Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία παρουσίασή της στην Εθνική Λυρική Σκηνή, η "Τζοκόντα" του Πονκιέλι εγκαινιάζει τη φετινή καλλιτεχνική της περίοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
15/10/2025

Playlist | Αλέξανδρε Γκόνη, πώς η μουσική γίνεται λόγος και ο λόγος μουσική;

Ο συνθέτης και μουσικός υπογράφει τη σύλληψη, την πρωτότυπη μουσική, την ενορχήστρωση και τη μουσική διεύθυνση της πρωτότυπης συναυλίες που έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ (18-19/10) συνθέτει μια λίστα για τους αναγνώστες του "α".

"O Θεοδωράκης πριν τον Μίκη": Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας"

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τρία σημαντικά συμφωνικά έργα της πρώιμης συνθετικής περιόδου του Θεοδωράκη.

"Εν Λευκώ": Κυριακή Μεσημέρι στο Μέγαρο με τη Ντόρα Μπακοπούλου

Η σπουδαία πιανίστα μαζί με διακεκριμένους σολίστ ερμηνεύει τρία έργα-σταθμούς της μουσικής δωματίου.

Η "Jazz στο Μουσείο" ξεκινά ξανά στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Ο φετινός κύκλος ανοίγεται στην κλασική μουσική, με την αρχή να κάνει η βραβευμένη σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου.

VASSIŁINA και Tamta υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο "Fever Ride"

Το νέο single τους είναι ένας ύμνος στη γυναικεία επιθυμία, τη φιλία και την απελευθέρωση.

Ο Marc Almond είναι ξανά στα μέρη μας, με εξωστρέφεια και ποπ δράμα

Δύο χρόνια μετά από μια πολύ ωραία βραδιά, ο αειθαλής σταρ μας δίνει νέο, διπλό ραντεβού στο "Gazarte" (16-17/10).