Οδηγός Μουσικής

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στην ταράτσα του "Gazarte"

Η Παυλίνα Βουλγαράκη καλωσορίζει το καλοκαίρι στο Roof Stage του "Gazarte" με τραγούδια για "ανοιχτό καλοκαιρινό ουρανό".

Παυλίνα Βουλγαράκη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη ετοιμάζει ένα πρόγραμμα με οδηγό τις καλοκαιρινές συγκινήσεις, φιλίες κι έρωτες, το οποίο θα παρουσιάσει την 1η και 16 Ιουνίου στο Roof Stage του Gazarte, με τραγούδια για "ανοιχτό καλοκαιρινό ουρανό".

Η στιχουργός της έντεχνης και εναλλακτικής ποπ μουσικής σκηνής θα μεταδώσει όμορφα μουσικά μηνύματα για όλους όσους κοιτάνε προς τα πάνω, για τη πηγή που λέγεται αγάπη και ελπίδα. Από τους "Λαβύρινθους που φτιάχνουμε" να μάθουμε "πως συνεχίζεται η ζωή"  που έγινε "Χίλιες ζωές" και όλα αυτά με μία "Ηλιαχτίδα" μέσα μας. Εισητήρια πωλούνται στο viva.gr. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι μουσικές ρίζες των Iron Maiden, μέσα από 7 διασκευές

Μπορεί να έγιναν πιονέροι ενός καινούριου ήχου με τα επιτεύγματά τους κατά τη δεκαετία του 1980, όμως ξεκίνησαν κι αυτοί βασισμένοι σε κάποιες δεδομένες αγάπες. Τις οποίες αποκάλυψαν (εν καιρώ) και στο κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
06/07/2022

Primer Music Festival: Dance till you drop

Πρεμιέρα για το διήμερο φεστιβάλ της Πλατείας Νερού με headliners τον Tiësto και τον Tyga.

H Laurie Anderson σε μία συζήτηση με τον Paul Holdengräber στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης

Δύο μέρες πριν την εμφάνισή της στο Ηρώδειο, η ιέρεια της αβανγκάρντ της μυθικής δεκαετίας του ’70 στη Νέα Υόρκη σε μια αναπάντεχη συζήτηση με τον κορυφαίο αμερικανό διανοούμενο Πωλ Χολντενγκρέιμπερ, μετρ των ζωντανών συνεντεύξεων και Εκτελεστικό Διευθυντή του Onassis Los Angeles.

Ο Jef Maarawi και οι Jack Heart and The Love Ghosts στα Πανοραμικά Σκαλιά

Το μουσικό καλοκαίρι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και δωρεάν συναυλίες στο ΚΠΙΣΝ.

Όταν ο Iggy Pop και ο Liam Gallagher έδωσαν ένα εξαιρετικά ειλικρινές live

Εμβληματικοί, οι δύο θρύλοι τις μουσικής Iggy Pop και Liam Gallagher "μίλησαν" με ευθύτητα με το κοινό. Και αυτό τους αποθέωσε. Σχεδόν όλο.