Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα στο Θέατρο Βράχων

Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στην Αθήνα συμπράττουν επί σκηνής και το καλοκαίρι.

Κότσιρας-Νέγκα © Δημήτριος Μασούρας

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στην  Αθήνα συμπράττουν επί σκηνής και το καλοκαίρι ενώνοντας  τις φωνές τους και μας μεταφέρουν μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας θα έχουν την τιμητική τους στις 5 Ιουνίυ σε μία μοναδική βραδιά στο Θέατρο Βράχων. Τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, από τον "Σασμό" και τον "Φύλακα Άγγελο", μέχρι το "Τσιγάρο" και το "Έλα και Κόψε Με στα Δυο" κι από το "Με τα Μάτια Κλειστά", και "Το Δίκιο μου" μέχρι το "Βρες μου έναν άλλον" και το "Οξυγόνο, οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς τόσο από την πλούσια δισκογραφία τους όσο και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες τις οποίες όλοι αγαπάμε.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα/ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Hρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Νίκος Κατσίκης (Μπουζούκι - Λαούτο), Κώστας Νικολόπουλος (Κιθάρες) και Δήμητρα Μπουλούζου (φωνή/βιολί), με τον Στρατή Καραδημητράκη και τον Λάμπρο Μπούνα στην επιμέλεια του ήχου. 

Τιμές Εισιτηρίων: early bird: 15€, προπώληση: 17€, την ημέρα της συναυλίας: 20€, φοιτητικό - ανέργων - ΑΜΕΑ: 15€ | Προπώληση: ticketservices.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Megadeth και Sepultura στο Release Athens 2026

Δύο από τα πιο καθοριστικά ονόματα στην ιστορία του heavy metal μοιράζονται την σκηνή στην Πλατεία Νερού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/01/2026

Όταν η έρημος των Tinariwen συνάντησε τη rock του Robert Plant

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών είναι μια μουσική συνάντηση πολιτισμών που αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο μέσα στον ήχο.

Οι "Κουκουβάγιες" του βρετανικού χιπ χοπ ξαναχτυπούν

Φτάνοντας τα 15 χρόνια δράσης, οι The Four Owls περιοδεύουν και πάλι στην Ευρώπη και προέβλεψαν, φυσικά, μια στάση και στην Αθήνα (Σάββατο 24/1, στο "Arch"), η οποία τους αγκάλιασε με ενθουσιασμό ήδη από τον πρώτο τους ερχομό.

Οι Human Touch είναι πάντοτε έτοιμοι

David Lynch, Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου δηλώνουν επίσης πρόθυμοι να αυτοσχεδιάσουν ανά πάσα στιγμή. Μιλούν για τη μουσική τους και όχι μόνο γι' αυτήν στο 'α'.

Οι Dalkance στήνουν ένα "After Valentines Party" στον Σταυρό του Νότου

Στον Σταυρό του Νότου Club θα στηθεί ένα πάρτι για όσους σιχαίνονται το love bombing του Αγίου Βαλεντίνου

Πρώτη στάση στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Τζακ Σαβορέτι η Αθήνα

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού με αφορμή το άλμπουμ "We Will Always Be The Way We Were", που αναμένεται στις 10 Απριλίου.

H Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά για "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική Μίνου Μάτσα

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες είναι το νέο τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης.