Σε live streaming θα αναμεταδοθεί η συναυλία για την Ουκρανία του Λεωνίδα Καβάκου

Τα έσοδα της συναυλίας και του streaming θα διατεθούν υπέρ της ανοικοδόμησης του μαιευτηρίου της Μαριούπολης.

Λεωνίδας Καβάκος Maria Banouta


To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου για την Ουκρανία, την Πέμπτη 14 Απριλίου 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα "Χρήστος Λαμπράκης", δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει αυτή τη σημαντική εκδήλωση σε live streaming με εισιτήριο € 10. Για να παρακολουθήσετε τη συναυλία πατήστε εδώ.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος οι Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Ηλίας Λιβιεράτος (βιόλα) και Τιμόθεος Γαβριηλίδης Πετρίν (τσέλο). Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της ανοικοδόμησης του μαιευτηρίου της Μαριούπολης. Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τα έργα Κουαρτέτο με πιάνο αρ. 3 σε ντο ελάσσονα, έργο 60 και Κουαρτέτο με πιάνο αρ. 1 σε σολ ελάσσονα, έργο 25 του Johannes Brahms. 

Περισσότερες πληροφορίες

Λεωνίδας Καβάκος

  • Κλασική μουσική

Μαζί με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διοργανώνει μια συναυλία με έργα Μπραμς, για την υποστήριξη των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία. Συμμετέχουν οι Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Ηλίας Λιβιεράτος (βιόλα), Τιμόθεος Γαβριηλίδης Πετρίν (τσέλο).

Μέγαρο Μουσικής - αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.