Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα μοναδικό ηλεκτρικό set

Με νέα και παλιά αγαπημένα τραγούδια αφήνουν το ηχητικό αποτύπωμά τους στη σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα μοναδικό ηλεκτρικό set

Τα Υπόγεια Ρεύματα ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 1 Απριλίου (10 μ.μ.) και υπόσχονται μια δυναμική επιστροφή στα συναυλιακά δρώμενα. Ο ξεσηκωτικός ήχος του τρίο εμπλουτίζεται με την προσθήκη του φίλου και συνεργάτη τους Τηλέμαχου Μούσα στις κιθάρες, συμβολή καθοριστική στο ηχητικό αποτέλεσμα των πρωτοπόρων ροκάδων της ελληνικής σκηνής.   

Τα Υπόγεια Ρεύματα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει διαρκώς μορφή σε όλα τα 25 χρόνια της πορείας του,  παραμένοντας πιστός στις μουσικές και κοινωνικές του αρχές. Τα οκτώ τελευταία χρόνια το συγκρότημα, ως τρίο, με τον Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή & κιθάρα), τον Τάσο Πέππα (τύμπανα & φωνητικά) και τον Νίκο Γιούσεφ (μπάσο & φωνητικά) έχει εξελίξει δυναμικά τον ήχο του, δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο και φεστιβάλ, αποδεικνύοντας γιατί παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής.

To ηχητικό αποτύπωμα αυτών των ετών είναι η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά "Η Γη που αφήνω", μια από τις καλύτερες δουλειές της διαδρομής τους αλλά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίας του περασμένου χρόνου.  Με ένα ηλεκτρικό σετ  που περιλαμβάνει τα νέα αλλά και τα παλιά αγαπημένα τους τραγούδια, τα Υπόγεια Ρεύματα στήνουν τη δική τους γιορτή που είναι γεμάτη ένταση, ποίηση, ειλικρίνεια και συναισθήματα. 

Προπώληση εισιτηρίων (€ 12).


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.