Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει μετά τα "Φτηνά Τσιγάρα" στο "Half Note"

Ο περφόμερ μαζί με την μπάντα του σε ένα pop – rock live party.

Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει μετά τα Φτηνά Τσιγάρα στο Half Note

Δύο χρόνια και κάτι απουσίας, και μετά τα Φτηνά Τσιγάρα του στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής, ξανανεβαίνει στη σκηνή του Half Note για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, από την Παρασκευή 25 έως Δευτέρα 28 Μαρτίου 

Για ένα pop – rock live party όπως γινόταν παλιά, στην προηγούμενη κανονικότητα, με την ξεχωριστή ματιά του Ίαν και της μπάντας του, αλλά τηρώντας πάντα τους κανόνες. Ο Ίαν Στρατής έχει ξεχωρίσει ως τραγουδιστής, περφόρμερ, μουσικός και τραγουδοποιός.

Ξεκινώντας το 2015 με το συγκρότημα Madstreet, το 2016 συμμετείχε στο X-Factor, όπου αν και κέρδισε τη δεύτερη θέση, αναδείχτηκε ως ο απόλυτος νικητής. Το 2018 υπήρξε βασική συμμετοχή στο Colour Day Festival. Το 2019 εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και τις σπουδαίες ερμηνευτικές του ικανότητες στο Your Face Sounds Familiar, όπου κέρδισε και την πρώτη θέση. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στα μιούζικαλ "Eβίτα", "Hair", "Grease", "Cats", "Ο μολυβένιος στρατιώτης", "Η πεντάμορφη και το τέρας".

Στον κινηματογράφο πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κινηματογραφική ταινία "Army Baby" και έχει χαρίσει τη φωνή του στις ταινίες κινουμένων σχεδίων "Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό" και "Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων".

Γιώργος Κουρέλης – πλήκτρα
Ηλίας Σαμαρτζής – τύμπανα
Πέτρος Βασιλειάδης – μπάσο
Αλέξανδρος Δεσποτίδης – κιθάρα
Άννα Τάμπα – φωνητικά

Περισσότερες πληροφορίες

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Bombino: Ο Τουαρέγκ guitar hero επιστρέφει στην Αθήνα

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή του σπουδαίου Tuareg κιθαρίστα για το δικό του δίωρο headline show.

03/10/2025

Οι συναυλίες και τα μουσικά φεστιβάλ του ΠΣΚ

Συναυλίες, φεστιβάλ και αφιερώματα που δεν πρέπει να χάσεις στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.

Ο Morrissey στην Αθήνα: Η προπώληση ξεκίνησε

Η διάθεση των εισιτήριων για τη συναυλία του frontman των Smiths που περιμένουμε από το καλοκαίρι ξεκίνησε σήμερα (3/10).

Η Μιράντα Βερούλη "ζωντανεύει" την Astrud Gilberto στο Theatre of the No

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια της βραζιλιάνικης μουσικής επιστρέφει στη σκηνή για ένα μοναδικό αφιέρωμα στη θρυλική Astrud Gilberto, παρουσιάζοντας τις αξεπέραστες μελωδίες της Bossa Nova.

Η υπόθεση του D4vd: Πώς ο νεαρός μουσικός έγινε βασικός ύποπτος για φόνο

Οι λεπτομέρειες γύρω από τον Αμερικάνο μουσικό και ένα 15χρονο κορίτσι που βρέθηκε νεκρό στο αμάξι του έχουν προκαλέσει ένα μεγάλο κύμα διαδικτυακών εικασιών και ίντριγκας.

Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μουσικής

Το καλλιτεχνικό δίδυμο ενώνει για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις του σε μια σπάνια μουσική βραδιά, παρουσιάζοντας ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Δημήτρης Ζερβουδάκης και Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου

Οι δύο τραγουδιστές ενώνουν φωνές και ρεπερτόρια και έρχονται στην κεντρική σκηνή για τέσσερις μόνο εμφανίσεις.