Το Christmas Theater μας καλεί να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα μετά μουσικής

Ταξιδέυουμε σε Αγία Πετρούπολη, Βιέννη, Μόσχα, και Αθήνα μέσα από συναυλίες και μουσικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια.

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Το ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων στο Christmas Theater, άρχισε και συνεχίζεται με αμείωτη γιορτινή διάθεση. Ταξιδέυουμε σε Αγία Πετρούπολη, Βιέννη, Μόσχα, και φυσικά στην Αθήνα που γεμίζει με τις μουσικές φωνές αγαπημένων τραγουδιστών, μέσα από τις ξεχωριστές παραγωγές που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή του Christmas Theater και μας καλούν να περάσουμε τις ημέρες των γιορτών με αγαπημένες μουσικές.

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, η Ευανθία Ρεμπούτσικα  συναντιέται για πρώτη φορά με την Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και τον μαέστρο Στάθη Σούλη για ένα ταξίδι σε ηχητικά τοπία ειδυλλιακής ομορφιάς, με τίλτο "Η ομπρέλα του Βοσπόρου"

Θάνος Μικρούτσικος

Στις 23 Δεκεμβρίου το Christmas Theater υποδέχεται το εμβληματικό "Εμπάργκο" του Θάνου Μικρούτσικου στη νέα εκδοχή του, με ερμηνευτές δύο σπουδαίους μαθητές του, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Χρήστο Θηβαίο. Την παράσταση πλαισιώνει απάνθισμα τραγουδιών από την πλούσια εργογραφία του συνθέτη, με τους Μανώλη Μητσιά, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Ρίτα Αντωνοπούλου και Κώστα Θωμαΐδη.

Πυξ Λαξ


Οι Πυξ Λαξ κλείνουν την περιοδεία τους με τίτλο "Τι είναι αυτό που μας ενώνει", στις 27 Δεκεμβρίου με μια μοναδική συναυλία στο Christmas Theater. Στη διάρκεια του 2021, βρέθηκαν σε πάνω από είκοσι πόλεις και μοιράστηκαν όλες τις αγαπημένες επιτυχίες και τις καλύτερες στιγμές της πορείας τους, με τους φίλους της. Φτάνει, τώρα, η στιγμή που κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών τους εμφανίσεων, αποχαιρετώντας τη χρονιά που φεύγει σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο ξεχωριστές μουσικές συμπράξεις. Μετά την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής τους περιοδείας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και o Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή  χαρίζοντάς μας "Μια αγκαλιά τραγούδια", την Τρίτη στις 28 του μήνα. 

Η συνάντηση της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη επί σκηνής αποτέλεσε έναν από τους πιο επιτυχημένους κύκλου εμφανίσων του 2021. Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου δίνουν την τελευταία κοινή συναυλία για φέτος και υπόσχονται ένα συγκινητικό μουσικό πρόγραμμα.

Vienna Mozart Orchestra

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, το Christmas Theater πλυμμηρίζει από τις μελωδίες βιεννέζικων βαλς  ενώ, σολίστ και χορευτές της Όπερας της Βιέννης ερμηνεύουν ορισμένα από τα πιο γνωστά έργα των Μότσαρτ και Στράους. Την ορχήστρα θα συνοδεύσουν επί σκηνής χορευτικά ντουέτα από το Μπαλέτο της Όπερας. 

Η κορυφαία ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, η θρυλική Φαντασία της Disney, συναντά την πρώτη ορχήστρα της χώρας, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, σε μια μεγαλοπρεπή γιορτή εικόνων, χρωμάτων και βέβαια μουσικής, το "Φαντασία – Live in Concert", το Σάββατο 8 και την Κυριακή Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα μαγικό συνδυασμό animation και κλασικής μουσικής, στον οποίο οι μουσικοί της ΚΟΑ ερμηνεύουν ζωντανά τη μουσική επένδυση της Φαντασίας παράλληλα με την προβολή της υπό τη μουσική διέθυνση του Νικόλαου Χαλιάσα.   

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει δηλώσει ότι: "Το ρεμπέτικο είναι το πιο επαναστατικό και το πιο ζωντανό είδος της μουσικής μας." Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, λοιπόν, έρχεται "Με Ωραία Παρέα" και καταξιωμένους μουσικούς για ένα αυθεντικό ρεμπέτικο γλέντι.

Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων θεάτρου και χορού εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
01/05/2024

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.