Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος

Γιορτινές διαδρομές με συνοδεία από το σύνολο μουσικής δωματίου της ΚΟΑ, «Metallon»

METALLON

Το Μετρό φορά τα γιορτινά του και προσκαλεί τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς σε ένα μελωδικό, χριστουγεννιάτικο ταξίδι. Η ΣΤΑ.ΣΥ. υποδέχεται στο Σταθμό του Μετρό "Σύνταγμα" την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι τους METALLON,  ένα από τα παλαιότερα και πιο δραστήρια σύνολα μουσικής δωματίου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Οι μουσικοί της ΚΟΑ θα ερμηνεύσουν διαχρονικές, δημοφιλείς, χριστουγεννιάτικες επιτυχίες, σε μια συναυλία σχεδιασμένη να συνοδεύσει μελωδικά τους επιβάτες στις γιορτινές διαδρομές τους.  

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Gipsy Kings: Οι βασιλιάδες της Μεσογείου στον λόφο του Λυκαβηττού

Μια νύχτα που υπόσχεται να ανάψει φλόγες πάνω από την Αθήνα με τον εμβληματικό frontman Nicolas Reyes.

17/09/2025

"Ελλάδα στους ώμους τη γη κουβαλάς": Ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει στο Ηρώδειο

Ο συνθέτη προσκαλεί το κοινό σε μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και έντονη εθνική υπερηφάνεια.

Η ΕΛΣ παρουσιάζει τη Flora mirabilis του σπουδαίου μουσουργού Σπυρίδωνος Σαμάρα

Μία σπάνια ευκαιρία για το ελληνικό κοινό να απολαύσει το άγνωστο διαμάντι της Επτανησιακής Σχολής σε νέα αποκατεστημένη μορφή, θα προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Death Disco Open Air Festival 2025: Το μεγάλο "σκοτεινό" ραντεβού του φθινοπώρου

Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα stages, τις ώρες εμφάνισης και τα εισιτήρια γι' αυτό το σαββατοκύριακο.

Η Muriel Grossmann παρασέρνει σε spiritual jazz ρυθμούς το Gazarte

Η jazz αποκτά ψυχή μέσα από την ατμοσφαιρική μαγεία της σαξοφωνίστριας και συνθέτριας που συνδυάζει το κλασικό με το ψυχεδελικό και τα διεθνή μουσικά στοιχεία.

Η 'Barakos Orchestra' επιστρέφει στο Theatre of the No για μια μοναδική συναυλία

Το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας ανοίγει τη μουσική του σεζόν, φιλοξενώντας ξανά στη σκηνή του τη 12μελή Ορχήστρα, σε μια μουσική σύμπραξη προς τιμήν του Γιώργου Μπαράκου.

Anne Clark: "Την τελευταία φορά που ήρθα, θυμάμαι διαδηλώσεις και δακρυγόνα"

Μια κουβέντα με την ποιήτρια-ερμηνεύτρια του εμβληματικού "Our Darkness" για την Ακρόπολη, το Brexit, τον Ράινερ Μαρία Ρίλκε και το χιπ χοπ, λίγο πριν τη δούμε στο Death Disco Open Air Festival 2025 (Τεχνόπολη, Σάββατο 20 & Κυριακή 21/9).