Οδηγός Μουσικής

Up the irons! Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Αθήνα

Άλλο ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα θα ξεδιπλώσουν οι τιτάνες του heavy metal στο πλαίσιο του «Legacy of the Beast World Tour 2022».

Προσοχή! Λόγω των μέτρων για τον covid-19 πολλές συναυλίες αναβάλλονται. Ενημερωθείτε από τον ενημερωμένο οδηγό μας και επιβεβαιώστε την κράτησή σας πριν την έξοδό σας.
Up the irons! Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Αθήνα

Έξι ευρωπαϊκά shows προστέθηκαν στο επικό «Legacy of the Beast World Tour 2022», περιλαμβάνοντας αυτή τη φορά και μία στάση στη χώρα μας: οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου 2022 με ένα ακόμα οπτικοακουστικό υπερθέαμα και – πιθανώς – ένα ακόμα sold out. Το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι αυτή τη φορά ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το show το οποίο έχουν δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι μέχρι σήμερα και όπου το σημαντικότερο heavy metal συγκρότημα θα παίξει μία set list αγαπημένων κομματιών από όλη την πορεία του. Ακόμα, εκεί θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους στούντιο άλμπουμ «Senjutsu», το οποίο θα φέρει «σοβαρό ανταγωνισμό» στον Trooper Eddie, όσον αφορά το σκηνικό κόσμο που θα στηθεί πάνω στο stage, όπως αναφέρει ο μάνατζερ του γκρουπ Rod Smallwood. Μαζί τους, θα εμφανιστούν οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

Η προπώληση ξεκινά το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ., ενώ αποκλειστικά τα μέλη του Fan Club του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. Tα εισιτήρια ξεκινούν από € 45 (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.