Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater

Σε γιορτινή διάθεση, ο χριστουγεννιάτικος χώρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το «Frank Sinatra and Friends».

Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater

Το musical tribute που άφησε εποχή με το original cast του West End, ξαναζωντανεύει την θρυλική εποχή του Rat Pack με τους Frank Sinatra, Dean Martin και Sammy Davis JR σε μια βραδιά που θα θυμίζει δεκαετία του ’60, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Η ιστορική ανδροπαρέα του περίφημου Rat Pack που δημιουργήθηκε στις αρχές του 1960 από τον Σινάτρα και τους φίλους του, επιστρέφει σε μία ιδιαίτερη και ζεστή βραδιά που θα μεταφέρει τους θεατές στην θρυλική αυτή εποχή.

Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater - εικόνα 1

Η μορφή του σπουδαίου Αμερικανού τραγουδιστή του 20ου αιώνα, στον χώρο του ακροάματος και του θεάματος με τους πάνω από 150 εκατομμύρια δίσκους αναβιώνει με τραγούδια όπως το «Strangers in the Night», το «Fly me to the Moon» και το «That’s Amore». Αλλά και πολλές ακόμα επιτυχίες αναμένεται να αντηχήσουν στο Christmas Theater όπως το «Chicago» το «I’ve got you under my skin» και το «My Way».

Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater - εικόνα 2

Ο «Φράνκι» δεν ονομάστηκε τυχαία «Η Φωνή» αφού οι στίχοι από τα τραγούδια του και οι πρωτόγνωρες τότε ερμηνείες του στις μαγευτικές μπαλάντες συνάρπασαν την αμερικάνικη νεολαία και σύντομα τον έκαναν σούπερ-σταρ της μουσικής βιομηχανίας και του κινηματογράφου, καθώς και έναν από τους πλουσιότερους τραγουδιστές του αιώνα.

Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater - εικόνα 3

Εισιτήρια: € 54-10, ΑΜΕΑ: € 5 ευρώ, συνοδός: € 10 | Τιμές για ομαδικά εισιτήρια :211-7701700 και στο tickets.office@ct.gr | Προπώληση: 211-7701700, www.viva.gr, www.ct.gr στο ταμείο του θεάτρου και στα καταστήματα Public και Media Markt

Περισσότερες πληροφορίες

Frank Sinatra and friends

  • Jazz-Blues-Ethnic

Το θρυλικό μουσικό tribute με το αυθεντικό cast του West End που αναβιώνει την εποχή του RatPack (Φρανκ Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν, Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ) της δεκαετίας του ’60.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.