Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη

Με πρωτοβουλία της ΣΤΑ.ΣΥ. η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών λέει το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη με έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών δε θα μπορούσε παρά να αποχαιρετήσει τον μοναδικό καλλιτέχνη με έναν εξίσου μοναδικό τρόπο. Με πρωτοβουλία της ΣΤΑ.ΣΥ., την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 12μ. στον σταθμό μετρό του Συντάγματος θα διοργανωθεί μία μουσική συγκέντρωση ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον Μίκη Θεοδωράκη. Σε ένα μέρος της Αθήνας όπου οι περισσότεροι από εμάς περνάμε καθημερινά για διαφορετικούς λόγους, ο πιανίστας και τραγουδιστής Βαγγέλης Μπόντας μαζί με τον τσελίστα Δημήτρη Γούζιο μάς καλούν να βρεθούμε στο Σύνταγμα για έναν συγκεκριμένο λόγο: για να πούμε μαζί το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο δημιουργό που ενέπνευσε γενιές και γενιές με το καλλιτεχνικό του έργο, τραγουδώντας μερικές από τις αμέτρητες μουσικές του επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.