Το καλοκαίρι του ’22 θα δούμε τους Judas Priest

Αλλαγή ημερομηνίας για το μεγάλο live του Release Athens που μεταφέρεται στην επόμενη χρονιά.

Το καλοκαίρι του ’22 θα δούμε τους Judas Priest

Οι Judas Priest ανακοίνωσαν πως μεταφέρουν την περιοδεία τους για το καλοκαίρι του 2022, συμπαρασύροντας το live που θα φιλοξενήσει το Release Athens. Τα θέματα που εμφανίζονται στον εμβολιασμό για τον covid-19 στην Ευρώπη είναι ο βασικός λόγος αναπρογραμματισμού της περιοδείας, όμως ακόμα κι αυτή η αναβολή δεν πτοεί την μπάντα που μας κλείνει απευθείας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Έτσι, το Release Athens ανανεώνει τη συνάντησή μας με τους Judas Priest για την Παρασκευή 15 Ιουλίου του 2022, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου. Τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί θα ισχύσουν για τη νέα ημερομηνία χωρίς να χρειάζεται κάποια νέα διαδικασία από το κοινό, ενώ η προπώληση συνεχίζεται κανονικά. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του εισιτηρίου σε voucher ίσης αξίας που μπορεί να εξαργυρωθεί σε άλλη συναυλία της ίδιας διοργανώτριας εταιρίας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα voucher εδώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συγκροτήματος

«Δυστυχώς, λόγω συνεχιζόμενων θεμάτων με τον εμβολιασμό για τον Covid-19 στην Ευρώπη ενημερωθήκαμε πως η περιοδεία του 2021 δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί όπως είχε σχεδιαστεί. Όλες οι ημερομηνίες επαναπρογραμματίζονται για το 2022 και όλα τα εισιτήρια ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.