Όλα τα μουσικά streaming του Christmas Theater για τον επόμενο μήνα

Συγκεντρώσαμε τις όπερες και τις συναυλίες που παρουσιάζει στην ψηφιακή του πλατφόρμα το Christmas Theater.

Όλα τα μουσικά streaming του Christmas Theater για τον επόμενο μήνα

Συγκεντρώσαμε τις όπερες και τις συναυλίες που παρουσιάζει στην ψηφιακή του πλατφόρμα το Christmas Theater.

Aida, 12-14 Φεβρουαρίου

Όλα τα μουσικά streaming του Christmas Theater για τον επόμενο μήνα - εικόνα 1

Από τη Σκάλα του Μιλάνου στις οθόνες μας έρχεται η όπερα του Giuseppe Verdi, όπως τη σκηνοθέτησε ο Franco Zeffirelli. Φέτος συμπληρώνονται 150 χρόνια από τη πρώτη πρεμιέρα της, που πραγματοποιήθηκε στην Χεβιδική Όπερα του Καΐρου. Πρόκειται για μία πολυμελή σύνθεση με μεγαλειώδη σκηνικά και κουστούμια, που αφηγείται γλαφυρά την ιστορία της κόρης του Βασιλιά της Αιθιοπίας (Αΐντα) και της κόρης του Βασιλιά της Αιγύπτου (Αμνέριδα). Ο ίδιος άντρας, ο αρχιστράτηγος των Αιγυπτίων Ρανταμές, τραβάει το ενδιαφέρον των δύο γυναικών, με καταστροφικές συνέπειες για την στρατιωτική του επιχείρηση αλλά και τη ζωή του.

12/2 στις 8μ.μ. και 13-14/2 στις 4μ.μ. και 8μ.μ. | Εισιτήρια €15 | Αγορά εδώ

Gala Teatro Alla Scala, 19-21 Φεβρουαρίου

Όλα τα μουσικά streaming του Christmas Theater για τον επόμενο μήνα - εικόνα 2

Το ετήσιο γιορτινό γκαλά της Σκάλας του Μιλάνου βρίσκει τη θέση του στην ψηφιακή πλατφόρμα του Christmas Theater, με κορυφαίους ερμηνευτές και χορευτές να στήνουν ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις όπερες «Ριγκολέτο», «Δον Κάρλος» και «Οθέλλος» του Βέρντι, «Τόσκα», «Μαντάμ Μπατερφλάι» και «Turandot» του Πουτσίνι, «Κάρμεν» του Μπιζέ, «Βαλκυρία» του Βάγκνερ, «Λουτσία ντι Λάμερμουρ» του Ντονιτσέττι, «Γουλιέλμος Τέλλος» του Ροσσίνι και «Αντρέα Σενιέ» του Τζορντάνο, καθώς και αποσπάσματα από την παράσταση μπαλέτου «Ο Καρυοθραύστης» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και χορογραφίες πάνω σε μουσική του Τζουζέπε Βέρντι και του Ερίκ Σατί.

19/2 στις 8μ.μ. και 20-21/2 στις 4μ.μ. και 8μ.μ. | Εισιτήρια €15 | Αγορά εδώ

Phlip Glass: Ο τέλειος Αμερικάνος, 5-8 Μαρτίου

Όλα τα μουσικά streaming του Christmas Theater για τον επόμενο μήνα - εικόνα 3

Οι τελευταίοι μήνες της ζωής του Walt Disney σε μουσική σύνθεση Philip Glass έρχονται στο Christmas Theater on line, γιορτάζοντας τα 120 χρόνια από τη γέννηση ανθρώπου που διαμόρφωσε την παγκόσμια βιομηχανία του animation. Η ζωή του, ακροβατώντας ανάμεσα στην ευτυχία των ταινιών του και τις δύσκολες στιγμές της προσωπικότητας του, που κατηγορήθηκε πολλάκιες για ρατσισμό, μισογυνισμό και ακροδεξιές απόψεις ντύνονται μέσα από το βλέμμα και τη μουσική του Glass, φτιάχνοντας τελικά μία όπερα-σουρεαλιστικό όνειρο. Παρουσιάζεται στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους, σε διεύθυνση Dennis Russel Davis και σκηνοθεσία Philip McDermott

5/3 στις 8μ.μ., 6-7/3 στις 4μ.μ. και 8μ.μ. και 8/3 στις 8μ.μ. | Εισιτήρια €15 | Αγορά εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

No Music for Genocide: Πώς το πολιτιστικό μποϊκοτάζ ασκεί πολιτική πίεση

Από το απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική μέχρι τις διεθνείς καμπάνιες αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη, οι μουσικοί χρησιμοποιούν τη φωνή και τη δράση τους για να σταθούν απέναντι στην αδικία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
06/10/2025

Η showgaze μπάντα Magic Shoppe για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το noise rock συγκρότημα από τη Βοστώνη έρχεται στο Arch Club Live Stage, με special guests τους Sugar For The Pill και Messier 13.

Οι The Snake Corps για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η μπάντα που συνδυάζει το μελωδικό indie rock με την ατμοσφαιρική ένταση του βρετανικού post-punk έρχεται στο Aux Club με opening act τους Convex Model.

Ο Kristof παρουσιάζει τον νέο του δίσκο στο Ρομάντσο

Το "Τέλος του παιχνιδιού", ο δεύτερος ελληνόφωνος δίσκος του Kristof, παρουσιάζεται σε ένα ιδιαίτερο συναυλιακό σόου-"πάρτι γενεθλίων".

15 κεράκια για τη Στέγη

Ένα μεγάλο γενέθλιο street party στη γειτονιά του Νέου Κόσμου για τα 15 χρόνια της Στέγης (9/10).

Οι Nick Cave & The Bad Seeds επιστρέφουν στο Release Athens

H ανακοίνωση για τους πρώτους headliners της Πλατείας Νερού είναι γεγονός.

Οι Blood Incantation κάνουν το αθηναϊκό τους ντεμπούτο

Οι περιζήτητοι Αμερικανοί progressive death-metallers έρχονται για πρώτη φορά στο "Floyd".