Πιανιστικός Μπετόβεν στην Εναλλακτική

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Πιάνου της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ έρχεται να δώσει τον απαραίτητο κλασικό τόνο στην ιδιαίτερη φθινοπωρινή φύση και διάθεσή μας.

Πιανιστικός Μπετόβεν στην Εναλλακτική

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Πιάνου της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ έρχεται να δώσει τον απαραίτητο κλασικό τόνο στην ιδιαίτερη φθινοπωρινή φύση και διάθεσή μας. Ξεκινώντας την από αυτή την Παρασκευή, έχουμε τρία διήμερα (23-24/10, 30-31/10 και 6-7/11), αφιερωμένα στον πιανιστικό Μπετόβεν – λόγω των 250 χρόνων από τη γέννησή του – όπου στον βασικό κορμό του θα παιχτούν οι 32 σονάτες του για πιάνο με τους Γιώργο Κωνσταντίνου, Θανάση Αποστολόπουλο (23/10), Αλέξανδρο Σαρακενίδη, Δημήτρη Βασιλάκη (30/10), Γρηγόρη Ιωάννου, Αναστάσιο Πάππα (31/10), Δημήτρη Δημόπουλο, Ελισάβετ Κουναλάκη (6/11), Γιώργο Φράγκο, Θοδωρή Ιωσηφίδη και Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου (7/11).

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Γιατί όλοι μιλούν για τον Bad Bunny

Ποιος πραγματικά είναι ο τραγουδιστής-φαινόμενο που ξεκίνησε από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του και κατέληξε στην κορυφή των Grammys, προκαλώντας παγκόσμια φρενίτιδα στους fans.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
04/02/2026

"Η Σονάτα του Σεληνόφωτος" του Γιάννη Ρίτσου συναντά τη μεσογειακή ψυχή των Encardia

Στο επίκεντρο βρίσκεται η γυναίκα δίχως όνομα, μια μυστηριώδης φιγούρα με τα μαύρα, πλαισιωμένη από ένα φεγγάρι-καταλύτη, σύμβολο αιωνιότητας.

Η κόρη των Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι-Κατρίν Ντενέβ στην Ελλάδα, με το μουσικό υπερθέαμα "Dream Requiem"

Η Chiara Mastroianni, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρωταγωνιστώντας στο έργο που ετοιμάζει για το Μέγαρο Μουσικής ο Rufus Wainwright.

Η ποίηση του Γιάννη Ρίτσου μπαίνει σε ηλεκτρονική τροχιά

Ο Κ.ΒΗΤΑ προτείνει τη δίωρη παράσταση "Ο Κόσμος Είναι Ένας" (Θέατρο "Ολύμπια", Δευτέρα 9/2), στοχεύοντας σε μια μουσικο-ακουστική εμπειρία που θα φωτίσει το έργο του σπουδαίου ποιητή από μια διαφορετική σκοπιά.

Ένας κορυφαίος κιθαρίστας και συνθέτης φέρνει τη "Μεσόγειο" στο Μέγαρο Μουσικής

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, στην Αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο διεθνούς φήμης Παναγιώτης Μάργαρης μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Ανοιξιάτικη ελληνο-σουηδική μελωδική death metal βραδιά στην Αθήνα

Μία εμπειρία death metal ήχου, με επιθετική βαρύτητα, περίπλοκες αρμονίες κιθάρας και πιασάρικα hooks, σύντομα στο Arch Club.

"The Cabinet of Dr. Caligari": η εμβληματική ταινία αποκτά μουσική από τον Jozef van Wissem

Ο μουσικός και στενός συνεργάτης του Τζιμ Τζάρμους παρουσιάζει ζωντανά το πρωτότυπο soundtrack για την κλασική εξπρεσσιονιστική ταινία του Ρόμπερτ Βίνε.