Με Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκινούν οι μουσικές καλοκαιρινές βραδιές στο Άλσος

Ανοίγοντας σιγά σιγά το συναυλιακό τοπίο, το «Άλσος» εγκαινιάζει μια σειρά από μουσικές βραδιές που ξεκινάει με την Ελευθερία.

Με Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκινούν οι μουσικές καλοκαιρινές βραδιές στο Άλσος

Στις 20 Ιουλίου – και με όλα τα μέτρα και συνθήκες ασφαλείας – αρχίζει ο κύκλος των καλοκαιρινών συναυλιών στο «Άλσος» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η Ελευθερία θα έχει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της που δεν φθείρονται με τίποτα συν τα καινούργια της από τον δίσκο «Τα μεγάλα ταξίδια» που έχουν γράψει ο Θέμης Καραμουρατίδης και η Λήδα Ρουμάνη και κυκλοφόρησε πέρυσι το φθινόπωρο.

Με Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκινούν οι μουσικές καλοκαιρινές βραδιές στο Άλσος - εικόνα 1

Μαζί της θα είναι ο νέος τραγουδιστής και βιολονίστας Παναγιώτης Λάμπουρας καθώς και η γνωστή ωραία παρέα των συνεργατών της: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (ντραμς, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Τόσκα"

Η περίφημη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία Νίκου Σ. Πετρόπουλου, επιστρέφει μετά τα συνεχόμενα sold out.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/11/2025

Επιτυχημένος Κόρνγκολντ, ατελέστατος Μάλερ σε πρόσφατη συναυλία της ΚΟΑ υπό τον Γουώρνερ – Θαυμάσιος Χάυντν από Giardino Armonico / Αντονίνι στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης

Η ατελής εκτέλεση της 5ης Συμφωνίας του Μάλερ σκίασε την πρόσφατη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ το ιστορικό σύνολο οργάνων εποχής "Il Giardino armonico" έκανε το καθυστερημένο πλην ερεθιστικό ελληνικό ντεμπούτο του με συμφωνίες του Χάυντν στη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης

Η Αναστασία Κότσαλη και ο Μιχάλης Καλκάνης συνομιλούν με την ανεικονική γεωμετρία της Όπυς Ζούνη

Παρουσιάζουν το νέο του μουσικό εγχείρημα "Περγαμόντο" στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

"Μομφή": Μια μουσική performance της Μαρίκας Κλαμπατσέα και του Λεονάρδου Βαλεστσαίν

Το έργο εμπνέεται από τη ρήση του Bertolt Brecht: "Στους σκοτεινούς καιρούς θα υπάρχει και τραγούδι; Ναι, θα υπάρχει και τραγούδι. Για τους σκοτεινούς καιρούς".

Το συναυλιακό πρόγραμμα του ΠΣΚ

Rap, techno, world music αλλά και metal και pop· αυτό το τριήμερο στην Αθήνα έχει τα πάντα.

The Dream Syndicate: Η μεγάλη επιστροφή μιας θρυλικής μπάντας

Ένα από τα πιο επιδραστικά και αγαπημένα συγκροτήματα της αμερικανικής alternative σκηνής επιστρέφει επιτέλους στην Ελλάδα.

Κανάλι στο YouTube μετατρέπει διάσημα ελληνικά τραγούδια σε soul κομμάτια των 50s

Το YouTube κανάλι που συνδυάζει διάσημα ελληνικά κομμάτια με soul ήχο των ’50s, δημιουργώντας μέσω τεχνητής νοημοσύνης έναν ρετρό, ατμοσφαιρικό κόσμο που ξεχωρίζει στο ελληνικό ίντερνετ.