Χριστούγεννα στο Μέγαρο! Η προπώληση άρχισε

Τα Χριστούγεννα φέτος στο Μέγαρο τα γιορτάζουμε με κλασικές μουσικές, λυρικό τραγούδι, χορό, θέατρο σκιών και ένα μουσικό παραμύθι. Η προπώληση γι' αυτές τις εκδηλώσεις έχει ξεκινήσει ήδη.

Χριστούγεννα στο Μέγαρο! Η προπώληση άρχισε

Συναυλιακά, στις 22/12 είναι το καθιερωμένο Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου με την Ουρανία Γκάσιου ενώ στις 27-28/12 έχουμε τις μεγάλες συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη με τίτλο «Christmas in Athens». Στις 28-29/12 θα απολαύσουμε ένα μουσικό παραμύθι με τίτλο «Μα πότε θα φτάσει αυτός ο μάγος;» που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Κουρουπός ενώ στις 30/12 είναι το καθιερωμένο εορταστικό γκαλά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Σε όλη τη διάρκεια των εορτών (20-30/10) θα απολαύσουμε τα μπαλέτα του Μaurice Béjart στον «Μαγικό αυλό» ενώ, παράλληλα, το θέατρο σκιών του Ηλία Καρελλά παρουσιάζει το έργο «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο βυθό!»

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Χριστούγεννα στο Μέγαρο έχει ως εξής:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει (ξανά) τον Άγιο Βαλεντίνο

Για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση συνεχίζεται με το πιο εορταστικό κλήμα που μόνο ο Γραμμένος ξέρει να φτιάχνει.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/01/2026

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".

Οι Human Touch επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, το νέο τους άλμπουμ "Colorblind".

Το "Cycle of 4ths" live στα Τζάμια Κρύσταλλα

Η νέα σειρά μουσικών performances με τη συμμετοχή μουσικών της avant-garde πειραματικής σκηνής της Αθήνας επιστρέφει.

Θεαματική επιστροφή της Μαντόνα μέσα από τη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Η Madonna ερμηνεύει για πρώτη φορά στα ιταλικά το "La bambola", το εμβληματικό τραγούδι του 1968 που έκανε διάσημο η Patty Pravo.

Ο Πάνος Βλάχος σε ένα show υπερθέαμα στο Vox

Ο ηθοποιός, τραγουδοποιός και performer ανεβαίνει και φέτος στη μουσική σκηνή για ένα show που δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο.

Η Φένια Παπαδόδημα φέρνει την αύρα του Αιγαίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club

Παρουσίαση του νέου της δίσκου "Άστρον πεσμένον" μαζί με τους μουσικούς BYP Trio και Λεωνίδα Σαραντόπουλο