Τι είναι το 1st Zero Waste Music Festival;

Το πρώτο Zero Waste Μουσικό Φεστιβάλ είναι μια σειρά εκδηλώσεων στο Μπάγκειον - με πολλά μουσικά events - που έχει σκοπό να κάνει γνωστό το παγκόσμιο κίνημα Zero Waste, τη σημασία του και τις πρακτικές εφαρμογές του.

Τι είναι το 1st Zero Waste Music Festival;

To Zero Waste Athens και το Μπάγκειον ίδρυμα διοργανώνουν (26-29/9) το πρώτο Zero Waste Μουσικό Φεστιβάλ και προσκαλούν τους Αθηναίους να γνωρίσουν το παγκόσμιο κίνημα Zero Waste, τη σημασία του και τις πρακτικές εφαρμογές του.

Τι είναι το 1st Zero Waste Music Festival; - εικόνα 1

Η φιλοσοφία του «Zero Waste» ενθαρρύνει τον επανασχεδιασμό του κύκλου ζωής των πόρων, έτσι ώστε όλα τα προϊόντα να επαναχρησιμοποιούνται. Ο στόχος είναι να μην αποστέλλονται καθόλου σκουπίδια στους χώρους υγειονομικής ταφής και αποτέφρωσης. Η διαδικασίες που ακολουθούνται είναι παρόμοιες με τον τρόπο που οι πόροι επαναχρησιμοποιούνται στη φύση.

Το 1ο Zero Waste Μουσικό Φεστιβάλ συμπεριλαμβάνει Live, Dj Sets, Zero Waste Market, Food & Drinks, Art Installations, Art Performances, Video Projections. Θα εμφανιστούν το Σάββατο 28/9 οι Smiling Frogs Band, Alexandra Kladi & The Darlings, Mato Grosso, Sma Rag Da και την Κυριακή 29/9 οι Another Metz, Ribbons of Euphoria, Da Band, 182 Σελίδες.

Info: 26 – 29 Σεπτεμβρίου, 19:00-24:00, Μπάγκειον Ξενοδοχείον, Πλατεία Ομονοίας 19

Περισσότερες πληροφορίες

1st Zero Waste Music Festival (1η ημέρα)

  • Φεστιβάλ

Με στόχο την επαναδιαχείριση των φυσικών πόρων και με τους ήχους των Smiling Frogs Band (9 μ.μ.), Alexandra Kladi & The Darlings (10 μ.μ.), Mato Grosso (11 μ.μ.) και Sma Rag Da (12 μεσάν.).

1st Zero Waste Music Festival (2η ημέρα)

  • Φεστιβάλ

Με στόχο την επαναδιαχείριση των φυσικών πόρων και με τους ήχους των Another Metz (8 μ.μ.), Ribbons of Euphoria (9 μ.μ.), Da Band (10 μ.μ.), 182 Σελίδων (12 μεσάν.).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει (ξανά) τον Άγιο Βαλεντίνο

Για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση συνεχίζεται με το πιο εορταστικό κλήμα που μόνο ο Γραμμένος ξέρει να φτιάχνει.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/01/2026

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".

Οι Human Touch επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, το νέο τους άλμπουμ "Colorblind".

Το "Cycle of 4ths" live στα Τζάμια Κρύσταλλα

Η νέα σειρά μουσικών performances με τη συμμετοχή μουσικών της avant-garde πειραματικής σκηνής της Αθήνας επιστρέφει.

Θεαματική επιστροφή της Μαντόνα μέσα από τη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Η Madonna ερμηνεύει για πρώτη φορά στα ιταλικά το "La bambola", το εμβληματικό τραγούδι του 1968 που έκανε διάσημο η Patty Pravo.

Ο Πάνος Βλάχος σε ένα show υπερθέαμα στο Vox

Ο ηθοποιός, τραγουδοποιός και performer ανεβαίνει και φέτος στη μουσική σκηνή για ένα show που δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο.

Η Φένια Παπαδόδημα φέρνει την αύρα του Αιγαίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club

Παρουσίαση του νέου της δίσκου "Άστρον πεσμένον" μαζί με τους μουσικούς BYP Trio και Λεωνίδα Σαραντόπουλο