Συμφωνικές επιτυχίες των Queen στο Ηρώδειο

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες των Queen και του Freddie Mercury παιγμένες από ροκ γκρουπ, 60μελή Συμφωνική Ορχήστρα και τους τραγουδιστές-πρωταγωνιστές του «We Will Rock You» από το West End του Λονδίνου.

Συμφωνικές επιτυχίες των Queen στο Ηρώδειο

Μία μοναδική συναυλία κάτω από την Ακρόπολη, στο Ηρώδειο το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία ν' ακούσουμε με συμφωνικό τρόπο και πλαίσιο όλα τα μεγάλα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος.

Συμφωνικές επιτυχίες των Queen στο Ηρώδειο - εικόνα 1
Peter Eldridge

Πρόκειται για μια δημιουργία του BBC με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen να ερμηνεύονται από τους Rachael Wooding, Jon Boydon, Peter Eldridgeκαι JulieStark, πρωταγωνιστές του πολυσυζητημένου ροκ μιούζικαλ We Will Rock You, που παρουσιάζεται στοWest End με τις ευλογίες του Brian May - του θρυλικού κιθαρίστα των Queen. Τους συνοδεύει γκρουπ σπουδαίων βρετανών μουσικών καθώς και η 60μελής Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων που θα διευθύνει ο βρετανός αρχιμουσικός Richard Sidwell.

Συμφωνικές επιτυχίες των Queen στο Ηρώδειο - εικόνα 2
Jenna Lee James

Το σόου «Queen Symphonic: A Rock and Orchestra Experience» έχει παρουσιαστεί σε πολλά μέρη του κόσμου με μεγάλη επιτυχία όπου εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι των Queen και του Freddie Mercury έχουν απολαύσει την μαγεία που εκπέμπει μέσα από αθάνατα κομμάτια όπως «We Will Rock You», «Bohemian Rhapsody», «I Want to Break Free», «We Are The Champions», «Another one bites the Dust», «Who Wants To Live Forever», «Don’t Stop Me Now», «I Want it All», «The Show Must Go On» κ.ο.κ.

Περισσότερες πληροφορίες

Queen Symphonic

  • Rock-pop-folk

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen και του Freddie Mercury με ροκ μπάντα, 60μελή συμφωνική ορχήστρα και τους πρωταγωνιστές του «We will rock you» από το West End του Λονδίνου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.