Οι Lamb of God στο «Gazi Music Hall»

Ένα καταιγιστικό live από τους πρωτοστάτες του σκληρού μέταλ.

Οι Lamb of God στο «Gazi Music Hall»

Χρησιμοποιώντας ένα ευέλικτο κράμα από metalcore, thrash, punk, sludge και γκρουβάτου death metal, οι Lamb of God πρωτοστάτησαν στην ανανέωση της φύσης του αμερικάνικου μέταλ κατά την προηγούμενη δεκαετία κι έτσι έχουν μια αξιοσέβαστη θέση στο σύγχρονο πάνθεον του σκληρού ήχου. Το γκρουπ από τη Βιρτζίνια άλλαξε πριν από 20 χρόνια το όνομά του από Burn the Priest σε Lamb of God –για να μη δίνει λανθασμένες εντυπώσεις– κι επικεντρώθηκε στην καλλιέργεια του ήχου του, τον οποίο θα απολαύσουμε live στις 3/7 στο «Gazi Music Hall».

Περισσότερες πληροφορίες

Lamb of God

  • Rock-pop-folk

Η μπάντα που όρισε τον σκληρό ήχο των ’00s και πρωτοστάτησε στη νέα γενιά του αμερικανικού metal έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

27/09/2022

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Απόστολος Ρίζος τραγουδούν Μάνο Λοΐζο στο θέατρο Ακροπόλ

Στην παράσταση "Με φάρο το φεγγάρι" τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν τέσσερις σολίστες μουσικοί με μαέστρο και ενορχηστρωτή τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Σταύρος Ξαρχάκος: Καταχειροκροτήθηκε στο sold-out Ηρώδειο, τιμώντας τον Νίκο Ξυλούρη

Αν και υπήρξαν αβαρίες εδώ κι εκεί, ήταν μια συναυλία επιτυχημένη από κάθε άποψη, με το κοινό να ξεπερνά την παράλυση της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μεταφοράς.

Ο Γιάννης Πάριος μας ταξιδεύει σε παλιούς και νέους έρωτες στο Faliro Summer Theater

Με έναν μοναδικό καλλιτέχνη κλείνει η τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Η Katerine Duska, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και η Βάσια Ζαχαροπούλου θα πλαισιώσουν τον Shigeru Umebayashi

Η συναυλία "In the Mood For Music", στο Ηρώδειο, θα μας μυήσει στη μουσική ουτοπία αυτού του χαρισματικού Ιάπωνα καλλιτέχνη.

Μια ημέρα μουσικής και διαλόγου για τη Μεσόγειο

Το Global Live Med, σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens, ξεκινά την πρώτη εκδήλωση μουσικής και διαλόγου υπέρ των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η Lise Davidsen και η ΚΟΑ σε ένα λαμπερό γκαλά όπερας

Το άστρο μιας νέας ντίβας λάμπει για πρώτη φορά στο Μέγαρο και στην Ελλάδα.