«Έρωτας ή τίποτα» τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας

Ο καινούριος δίσκος του Γιώργου Καζαντζή, με τον Γιώργο Νταλάρα ως κύριο ερμηνευτή, είναι η πρώτη λέξη του τίτλου: έρωτας!

«Έρωτας ή τίποτα» τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας

Ο καινούριος δίσκος του Γιώργου Καζαντζή, με τον Γιώργο Νταλάρα ως κύριο ερμηνευτή, είναι η πρώτη λέξη του τίτλου: έρωτας!

«Έρωτας ή τίποτα» τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας - εικόνα 1

Δύσκολο στις μέρες μας να βρεις έναν δίσκο με δέκα τραγούδια που να είναι τραγούδια – και τα δέκα! Να σε ταξιδεύει το ένα και να σε βάζει μετά στο επόμενο, και στο επόμενο... ώσπου το ταξίδι να τελειώσει. Και να θες ξανά να το κάνεις... Αυτή είναι η εντύπωση που μου ήρθε όταν πρωτάκουσα τον δίσκο του Γιώργου Καζαντζή που έχει τίτλο «Έρωτας ή τίποτα» με κύριο ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα. Κι αυτή η εντύπωση παρέμεινε – καρφωμένη στο μυαλό μου – όσες φορές άκουσα (και ξανάκουσα) τον δίσκο. Έρωτας ή τίποτα – κυριολεκτικά! Από την υπέροχη γραφή της Ναντίνας Κυριαζή – αλλά και της Ελένης Φωτάκη, του Ιωάννη Πανουτσόπουλου, του Γιώργου Ανδρέου και του Μάνου Ελευθερίου. Δέκα τραγούδια που ζωγραφίζουν αισθήματα, λόγια καρδιάς που βρίσκουν το δρόμο τους μέσα από εξαίσιες μουσικές και γίνονται μοναδικές αλήθειες. Γιώργος Καζαντζής και Γιώργος Νταλάρας: μια συνάντηση που μας δίνει τροφή από αυτή που μας χρειάζεται, από αυτή που κάνει την καρδιά μας να πάλλεται. Γι’ αυτό δεν θέλουμε το τραγούδι;

[Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει «Ένα γράμμα», γραμμένο από τον Πανουτσόπουλο για τον Νταλάρα. Η Φωτεινή το λέει σαν Νταλάρας – γιατί έτσι πρέπει].

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ο Θησαυρός του Παναγιώτη Τούντα": Συνεχίζεται το αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι

Το δεύτερο μέρος της σειράς συναυλιών του Ελληνικού Σχεδίου αφιερωμένες στο ρεμπέτικο παρουσιάζει άγνωστα και ακυκλοφόρητα τραγούδια του μεγάλου Σμυρνιού συνθέτη σε πρώτη εκτέλεση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

"Eros": Η νέα peformance της Avant garde Σοπράνο Μαρίκας Κλαμπατσέα είναι μια ωδή στον έρωτα

Η Σοπράνο και συνθέτρια της πρωτοποριακής μουσικής σκηνής παρουσιάζει ένα μήνυμα χαράς, δίνοντας φως σε μια εποχή που όλα φαίνονται θαμπά...

Σαββατόβραδα στο "Ivis 4" παρέα με τη Λίνα Ροδοπούλου

Το εστιατόριο με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου υποδέχεται την ταλαντούχα μουσικό παρέα με τον Χρήστο Κουμούση.

Μιλώντας για τα "Τραγούδια της Σωτηρίας"

Η Χριστίνα Μαξούρη και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης, που ανεβαίνει στο ΠΛΥΦΑ, μάς λένε για τα τραγούδια της "αρχόντισσας του ρεμπέτικου" και τις δικές τους ιστορίες από αυτά.

22nd Athens Jazz: Open Call ελληνικά τζαζ σχήματα

Για επτά ολόκληρες ημέρες, ο μακροβιότερος μουσικός θεσμός της Αθήνας θα φιλοξενήσει ξανά στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης τζαζ τάσεις από κάθε σημείο του πλανήτη.

Aκύρωση των παραστάσεων "Φάλσταφ" και "Στρέλλας" λόγω συμμετοχής εργαζομένων της ΕΛΣ στη 48ωρη απεργία

Τα Ταμεία της ΕΛΣ θα ενημερώσουν τηλεφωνικά τους κατόχους των εισιτηρίων.

Σταύρος Λάντσιας: "Ο Ennio Morricone ήταν ένα ανήσυχο πνεύμα, με αξιοθαύμαστη εργατικότητα"

Καθώς ο καταξιωμένος δημιουργός ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Ιταλό συνθέτη (Σάββατο 4 & Κυριακή 5/2, Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός"), του ζητήσαμε να ξεδιπλώσει τη σχέση που διατηρεί με τις μουσικές του.