«Έρωτας ή τίποτα» τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας

Ο καινούριος δίσκος του Γιώργου Καζαντζή, με τον Γιώργο Νταλάρα ως κύριο ερμηνευτή, είναι η πρώτη λέξη του τίτλου: έρωτας!

«Έρωτας ή τίποτα» τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας

Ο καινούριος δίσκος του Γιώργου Καζαντζή, με τον Γιώργο Νταλάρα ως κύριο ερμηνευτή, είναι η πρώτη λέξη του τίτλου: έρωτας!

«Έρωτας ή τίποτα» τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας - εικόνα 1

Δύσκολο στις μέρες μας να βρεις έναν δίσκο με δέκα τραγούδια που να είναι τραγούδια – και τα δέκα! Να σε ταξιδεύει το ένα και να σε βάζει μετά στο επόμενο, και στο επόμενο... ώσπου το ταξίδι να τελειώσει. Και να θες ξανά να το κάνεις... Αυτή είναι η εντύπωση που μου ήρθε όταν πρωτάκουσα τον δίσκο του Γιώργου Καζαντζή που έχει τίτλο «Έρωτας ή τίποτα» με κύριο ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα. Κι αυτή η εντύπωση παρέμεινε – καρφωμένη στο μυαλό μου – όσες φορές άκουσα (και ξανάκουσα) τον δίσκο. Έρωτας ή τίποτα – κυριολεκτικά! Από την υπέροχη γραφή της Ναντίνας Κυριαζή – αλλά και της Ελένης Φωτάκη, του Ιωάννη Πανουτσόπουλου, του Γιώργου Ανδρέου και του Μάνου Ελευθερίου. Δέκα τραγούδια που ζωγραφίζουν αισθήματα, λόγια καρδιάς που βρίσκουν το δρόμο τους μέσα από εξαίσιες μουσικές και γίνονται μοναδικές αλήθειες. Γιώργος Καζαντζής και Γιώργος Νταλάρας: μια συνάντηση που μας δίνει τροφή από αυτή που μας χρειάζεται, από αυτή που κάνει την καρδιά μας να πάλλεται. Γι’ αυτό δεν θέλουμε το τραγούδι;

[Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει «Ένα γράμμα», γραμμένο από τον Πανουτσόπουλο για τον Νταλάρα. Η Φωτεινή το λέει σαν Νταλάρας – γιατί έτσι πρέπει].

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.