Το πλήρες line-up του Release Athens 2017

Το line-up του Release Athens 2017 είναι πλέον ολοκληρωμένο! Τρεις ημέρες, δεκαπέντε ονόματα, στο μεγαλύτερο μουσικό πάρτυ του φετινού καλοκαιριού!

Το πλήρες line-up του Release Athens 2017

1η ημέρα (2 Ιουνίου): Royksop Moderat Larry Gus The Rattler Proxy Etten

Το πλήρες line-up του Release Athens 2017 - εικόνα 1

2η μέρα (16 Ιουνίου): Thievery Corporation Archive Kadebostany Omega Ray Chinese Basement

Το πλήρες line-up του Release Athens 2017 - εικόνα 2

3η ημέρα (17 Ιουνίου): Jamiroquai Michael Kiwanuka Wax Taylor Σtella The Blue Square

Το Release Athens 2017 έρχεται για να κάνει το καλοκαίρι μας πιο συναρπαστικό! Το φεστιβάλ που έφερε νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας μας επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας κοντά μας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, αλλά και ορισμένα από τα πλέον ανερχόμενα κι ελπιδοφόρα της αντίστοιχης εγχώριας. Σε έναν πανέμορφο χώρο, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και δίπλα στη θάλασσα, θα ζήσουμε το μεγαλύτερο party του φετινού καλοκαιριού ! Παρασκευή 2, Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουνίου, η καρδιά της μουσικής θα χτυπάει στην Πλατεία Νερού, όπου θα υποδεχτούμε τους: Jamiroquai, Thievery Corporation, Röyksopp, Michael Kiwanuka, Archive, Moderat, Kadebostany, Wax Tailor, Larry Gus, The Rattler Proxy, Omega Ray, Σtella, Etten, Chinese Basement, The Blue Square!

Πληροφορίες : Απλά Εισιτήρια Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα 40 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 75 ευρώ (διπλό), μέχρι τις 15/5. Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 43 (μονό) και 80 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ. Vip Tickets Διατίθεται πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων , προς 100 ευρώ για τις δύο πρώτες ημέρες του φεστιβάλ (2/6 + 16/6) και προς 140 ευρώ για την τελευταία (17/6). Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &stools για όλους Ø open bar Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο Ø ιδιωτικό parking Ø ξεχωριστές τουαλέτες Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ. Εισιτήρια τριημέρου Η διάθεση των τριήμερων εισιτηρίων συνεχίζεται, προς 110 ευρώ. Προπώληση: bit.ly/ReleaseAthens17-tickets http://releaseathens.gr/tickets/ Επισκεφτείτε το site και τη facebook page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώληση και πρόσβαση στην Πλατεία Νερού: www.releaseathens.gr https://www.facebook.com/releaseathens/ Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία: Θωμάς Μαχαίρας / thomasmachairas@fuzzproductions.gr / 6936161979 & Γιάννης Λυμπέρης / johnliberis@fuzzproductions.gr / 6973798192

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2017 (1η ημέρα)

  • Φεστιβάλ

Live χορευτικό πάρτι δίπλα στη θάλασσα για τρεις ημέρες. Απόψε ηλεκτρονική κορύφωση με τους Νορβηγούς Royksopp και τους Γερμανούς Moderat, που εισάγεται από τους χαρισματικούς δικούς μας Larry Gus, The Rattler Proxy και Etten.

Release Athens 2017 (2η ημέρα)

  • Φεστιβάλ

Live χορευτικό πάρτι δίπλα στη θάλασσα. Απόψε οι πολυπράγμονες μετρ της downtempo, dub, trip hop & electronica σκηνής Thievery Corporation, οι σπουδαίοι Archive, οι εκλεκτικοί Kadebostany και οι εξαιρετικοί δικοί μας Omega Ray και Chinese Basement.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
19/04/2024

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".