Μεγάλα jazz χέρια έρχονται στην Αθήνα

Ο εμβληματικός πιανίστας Harold Mabern, ένας από τους καλύτερους modern post-bop μουσικούς, επιστρέφει δριμύτερος...

Μεγάλα jazz χέρια έρχονται στην Αθήνα

Ο εμβληματικός πιανίστας Harold Mabern, ένας από τους καλύτερους modern post-bop μουσικούς, επιστρέφει δριμύτερος...

Μεγάλα jazz χέρια έρχονται στην Αθήνα - εικόνα 1

Γνωστή φιγούρα πια –και από τις περσινές sold out εμφανίσεις του–, ο Harold Mabern επιστρέφει στο «Half Note Jazz Club» από τις 30/3 μέχρι τις 2/4. Ο Mr. Big Hands, όπως είναι γνωστός στους jazz κύκλους, αποτελεί έναν από τους καλύτερους post bop πιανίστες. Η ιστορική του πορεία καταγράφεται σε δεκάδες δίσκους και η καλλιτεχνική του βαρύτητα μετριέται μέσα από πλήθος διακρίσεις δίπλα στους μεγάλους της jazz – διότι και αυτός ανήκει στους μεγάλους! Μαζί με το τρίο του, στο οποίο συμμετέχουν ο Joe Farnsworth (ντραμς) και ο Ari Roland (κοντραμπάσο), ο Harold Mabern θα μας ταξιδέψει ξανά στο γοητευτικό κόσμο του jazz mainstream.

Περισσότερες πληροφορίες

Harold Mabern Trio

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ένας από τους καλύτερους modern post bop μουσικούς επιστρέφει δριμύτερος μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις του. Με το all star τρίο του μας χαρίζουν ιστορικές jazz στιγμές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Νεφέλη Φασούλη αποχαιρετά το καλοκαίρι στο Κηποθέατρο Παπάγου

Καλό αποκαλόκαιρο; Καλό φθινόπωρο; 'Ή καλό χειμώνα; Αν δεν σε αφορά καθόλου να απαντήσεις στα παραπάνω, έλα στο live της Νεφέλης Φασούλη και της πενταμελούς μπάντας της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/09/2025

3 φεστιβάλ το ίδιο σαββατοκύριακο

Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις διεκδικούν την προσοχή μας, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου.

Ο Ορφέας Περίδης δίνει ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου - Χολαργού μαζί με τη Σουσάνα Τρυφιάτη.

Μίνως Μάτσας: "Παίρνω τους βέβηλους ρυθμούς του Μάρκου, τις θεϊκές μελωδίες του Τσιτσάνη και τα βάζω στο δικό μου μουσικό σύμπαν"

Με αφορμή τη συναυλία "Τα Ρεμπέτικα II + Fado, Tango & Blues" ο Μίνως Μάτσας συζητά στο "α" για τη δύναμη του ρεμπέτικου και τις μουσικές συγγένειες που ενώνουν διαφορετικούς λαούς.

The Lightning Seeds: Οι Βρετανοί θρύλοι των 90s στην Ελλάδα

Το συγκρότημα που καθόρισε τον pop-rock ήχο των 90s έρχεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι βυζαντινές ψαλμωδίες συναντούν τους Μεβλεβήδες δερβίσηδες σε Ελευσίνα και Μέγαρο

Δυο λειτουργικές μουσικές παραδόσεις συναντώνται στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και το Μέγαρο Μουσικής με φόντο την εκστατική περιστροφή των Μεβλεβήδων Δερβίσηδων. Αφηγητής ο Μιχαήλ Μαρμαρινός.

Οι Lord of the Lost έρχονται στην Ελλάδα

Το γερμανικό συγκρότημα που τραγούδησε για "Blood & Glitter" στη Eurovision του 2022 έρχεται με τους Ad Infinitum στο Gagarin 205.