Rock by The Stranglers!

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το "Piraeus 117 Academy" φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου.

Rock by The Stranglers!

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το "Piraeus 117 Academy" φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου.

Rock by The Stranglers! - εικόνα 1

Μέσα από μια πορεία τεσσάρων δεκαετιών, αυτό που μένει ανέγγιχτο είναι ένα rock αυθεντικό και ζωντανό, που βρίσκει το καλύτερο αντίκρισμά του –πέρα από την κλασική original δισκογραφία– πάνω στη σκηνή. Οι Stranglers είναι –και ήταν– γκρουπ των live. Καθ’ όλη την πορεία τους ξεπερνούσαν με ευκολία οποιαδήποτε επικαιρική ταμπέλα, έδιναν rock επιθετικό και άγριο, ακατέργαστο και δύσμορφο, πλην όμως εύστοχο και μουσικά πολυστιλιστικό, σηματοδοτώντας έτσι και κατακτώντας μια ευδιάκριτη και ξεχωριστή θέση στη νεότερη ιστορία της urban ηλεκτρικής μουσικής. Αυτοί είναι οι παλιοί καλοί Stranglers, ο Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), ο Jet Black (ντραμς) και ο Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή) που θα ακούσουμε στο «Piraeus 117 Academy» στις 20/11.

Περισσότερες πληροφορίες

The Stranglers

  • Rock-pop-folk

Ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στην ιστορία του νεότερου σκληρού rock ήχου. Με πρωταγωνιστές τους Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), Jet Black (ντραμς) και Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Primer Music Festival 2025: 5 πράγματα που θα θυμόμαστε από την πρώτη μέρα με τον Armin van Buuren

Ένταση, trance ρυθμός και ασταμάτητος χορός κυριάρχησαν στην πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, με κορυφαίους καλλιτέχνες να μαγεύουν το κοινό από το πρώτο track.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
08/09/2025

Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Μελωδικές διαδρομές σε μια "οικογενειακή" συνθήκη

Οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας έχουν βρει τον ιδανικό καμβά για να ξεδιπλώσουν ένα σύνολο ταλέντων, πανέτοιμων να αναδείξουν τη μουσική ποικιλομορφία.

"Πνοή": Ο Μιχάλης Δέλτα εμπνέεται από το πρωτοποριακό έργο του Takis

Oι αναλογικοί ηλεκτρονικοί ήχοι του μουσικού ντύνουν τη μεγάλη αναδρομική έκθεση "Takis 1∞" για την επέτειο των 100 ετών από τη γέννηση του καλλιτέχνη.

Πού θα έφταναν οι Godtet για να αποφύγουν την πλήξη;

Με αφορμή τη συναυλία τους στο Arch Club (13/9), το ambient jazz σχήμα Godtet μιλά στο "α" για τον αυτοσχεδιασμό, τη συλλογική δύναμη της μουσικής και την αδιάκοπη αναζήτηση νέων ηχητικών κόσμων.

Το NEPENTHE γιορτάζει τρία χρόνια με τους Mind Against

Το δίδυμο της melodic techno θα πλαισιώσουν στο μεγάλο event, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, θα πλαισιώσουν οι BRB, Evanjelia, Pablo Nuevo και Friez.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στο Φ hill Sessions

Ο Αργύρης Μπακιρτζής με τη μουσική του παρέα επιστρέφουν μετά το καλοκαίρι στο θέατρο "Δόρα Στράτου" ώστε να τους απολαύσουν και οι φίλοι που δεν χώρεσαν την πρώτη φορά.