
Κάτι που μπορεί να ταιριάζει σε πολλές όψεις του καλοκαιριού
Κάτι που μπορεί να ταιριάζει σε πολλές όψεις του καλοκαιριού - συνεπώς, ας το αφήσουμε να παίζει...
Κάτι που μπορεί να ταιριάζει σε πολλές όψεις του καλοκαιριού
Οι τρεις καλλιτέχνες έρχονται στο "Δόρα Στράτου" στο πλαίσιο των Φ Hill Sessions για να παρουσιάσουν την μουσικοεικαστική τους καντάτα καθώς και έργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών με τη δική τους προσέγγιση.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΣτο πρόγραμμα συμμετέχει ως guest o Τάκης Ζαχαράτος.
Προλάβετε τα limited early bird εισιτήρια για να ακούσετε από κοντά τον θρύλο του conscious soul.
Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού θα φιλοξενήσει μια μουσική παράσταση με μελοποιημένη ποίηση, soundtrack και αγαπημένα τραγούδια από διεθνείς κινηματογραφικές επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη. Στο πιάνο η Τατιάνα Παπαγεωργίου.
Η πόλη κοιτάζει κατάματα την πιο τρυφερή της πλευρά και δίνει το μικρόφωνο στους καλλιτέχνες που ομορφαίνουν τους δρόμους της Αθήνας.
Ο Σεπτέμβρης προβλέπεται ένας busy μήνας για τους φίλους των jazz και world αναζητήσεων γι' αυτό συγκεντρώσαμε τα ραντεβού που δεν πρέπει να χάσετε.
Οι μελαγχολικοί βασιλιάδες του post-rock έρχονται στο Floyd για ένα μοναδικό λάιβ.