Γιάννης Χαρούλης: Άρχισαν τα sold out!

Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων για τις δυο πρώτες συναυλίες στις 13 και 14 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας, προστέθηκε μια τρίτη συναυλία την Τετάρτη 15 Ιουνίου!

Γιάννης Χαρούλης: Άρχισαν τα sold out!

Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων για τις δυο πρώτες συναυλίες στις 13 και 14 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας, προστέθηκε μια τρίτη συναυλία την Τετάρτη 15 Ιουνίου!

Γιάννης Χαρούλης: Άρχισαν τα sold out! - εικόνα 1

Ακόμα δεν ξεκίνησε και άρχισαν τα sold out! Μιλάμε, φυσικά, για τον Γιάννη Χαρούλη και τις δύο αρχικά ανακοινωθείσες συναυλίες του (13 και 14/6) στο Θέατρο Πέτρας, στις οποίες προστέθηκε και τρίτη (15/6). Ο Γιάννης έχει βρει τον τρόπο να επικοινωνεί με το πλατύ κοινό μουσικές που εκκινούν από την παράδοση και αγγίζουν έως και τα όρια κάποιας απαιτητικής σύγχρονης πρωτοπορίας επειδή έχει εμποτίσει το πηγαίο ερμηνευτικό του πάθος μέσα σε ισχυρές έντεχνες μουσικές τεχνοτροπίες με διαλέκτους και εντάσεις που συγγενεύουν με αυτές του rock. Έτσι, πετυχαίνει να συνδυάζει τη δημοτικότητά του με την καλλιτεχνική του ανάγκη και την ανήσυχη φύση του.

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Χαρούλης

  • Ελληνική

Έπειτα από ένα χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, κάνει και φέτος ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "The Beatles Live Tribute Band" κάνει συναυλιακό ποδαρικό στο Κύτταρο

Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026, η "The Beatles Live Tribute Band" υπόσχεται μια μοναδική μουσική παράσταση αφιερωμένη στο βρετανικό συγκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/12/2025

Ο Λεωνίδας Παφιλιάρης κυκλοφορεί δύο άλμπουμ μαζί

Ο Λεωνίδας Παφιλιάρης κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ μαζί κάνοντας την απόλυτη έκπληξη

Το σπάνιο αρχείο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών προσβάσιμο στο κοινό

Στο τελικό στάδιο το έργο ψηφιακού μετασχηματισμού με αποθετήριο, νέα ιστοσελίδα και προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης.

Κουαρτέτο Μποροντίν: Το ιστορικό σύνολο επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τρία κουαρτέτα-ορόσημα του Ντμίτρι Σοστακόβιτς παρουσιάζονται στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Tο Elect Festival 2026 κρύβει εκπλήξεις με μεγάλα ονόματα

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής εμφανίζονται back to back, σε ένα ιδιαίτερο line-up.

Ένα βίντεο με συμβολισμούς συνοδεύει το νέο τραγούδι "΄Άνεμος" που υπογράφει η  Klavdia

Ένα βίντεο με συμβολισμούς συνοδεύει το νέο τραγούδι "΄Άνεμος" που υπογράφει η Klavdia

Mahmut Orhan: Ο viral Τούρκος DJ ηλεκτρίζει την Αθήνα

Καταφθάνει απόψε, Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do, σε μια εμφάνιση που περιμένουν πώς και πώς οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.