Ακυρώθηκε η συναυλία του Michel Camilo

Λόγω αδυναμίας του καλλιτέχνη να ταξιδέψει, η αυριανή συναυλία του Michel Camilo στο GAZARTE ακυρώνεται.

Ακυρώθηκε η συναυλία του Michel Camilo

Λόγω αδυναμίας του καλλιτέχνη να ταξιδέψει, η αυριανή συναυλία του Michel Camilo στο GAZARTE ακυρώνεται.

Ακυρώθηκε η συναυλία του Michel Camilo - εικόνα 1

Από την επαφή των δαχτύλων του στα πλήκτρα δεν γίνεται φανερή μόνο η εκπληκτική δεξιοτεχνία του αλλά και ο πλούσιος (συν)αισθηματικός του κόσμος. Ο πιανίστας Μισέλ Καμίλο είναι μια προεξάρχουσα φυσιογνωμία της σύγχρονης latin jazz σχεδόν από τότε που εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη, στα τέλη των ‘70’s, και η γραφή του έδινε σουξέ για τους Manhattan Transfer και την ορχήστρα του Ντίζι Γκιλέσπι. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο πιανίστας από τον Άγιο Δομίνικο συνέπτυξε την τζαζική, την κλασική και την λατινογενή συνθετική / αυτοσχεδιαστική του τεχνοτροπία σε ένα μουσικό σώμα που εκπλήσσει με την ερμηνευτική του διαύγεια και ευαισθησία και γίνεται αγαπητό από κοινό και κριτικούς. Τον σπουδαίο αυτό πιανίστα θα ακούσουμε 21/5 στο “Gazarte”.

Περισσότερες πληροφορίες

Michel Camillo (ακυρώθηκε)

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ο διάσημος πιανίστας και συνθέτης, θρυλική μορφή της σύγχρονης latin jazz, ο πολυβραβευμένος μάγος των πλήκτρων και φανταστικός αυτοσχεδιαστής, σε μια σόλο εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Νεφέλη Φασούλη αποχαιρετά το καλοκαίρι στο Κηποθέατρο Παπάγου

Καλό αποκαλόκαιρο; Καλό φθινόπωρο; 'Ή καλό χειμώνα; Αν δεν σε αφορά καθόλου να απαντήσεις στα παραπάνω, έλα στο live της Νεφέλης Φασούλη και της πενταμελούς μπάντας της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/09/2025

3 φεστιβάλ το ίδιο σαββατοκύριακο

Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις διεκδικούν την προσοχή μας, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου.

Ο Ορφέας Περίδης δίνει ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου - Χολαργού μαζί με τη Σουσάνα Τρυφιάτη.

Μίνως Μάτσας: "Παίρνω τους βέβηλους ρυθμούς του Μάρκου, τις θεϊκές μελωδίες του Τσιτσάνη και τα βάζω στο δικό μου μουσικό σύμπαν"

Με αφορμή τη συναυλία "Τα Ρεμπέτικα II + Fado, Tango & Blues" ο Μίνως Μάτσας συζητά στο "α" για τη δύναμη του ρεμπέτικου και τις μουσικές συγγένειες που ενώνουν διαφορετικούς λαούς.

The Lightning Seeds: Οι Βρετανοί θρύλοι των 90s στην Ελλάδα

Το συγκρότημα που καθόρισε τον pop-rock ήχο των 90s έρχεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι βυζαντινές ψαλμωδίες συναντούν τους Μεβλεβήδες δερβίσηδες σε Ελευσίνα και Μέγαρο

Δυο λειτουργικές μουσικές παραδόσεις συναντώνται στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και το Μέγαρο Μουσικής με φόντο την εκστατική περιστροφή των Μεβλεβήδων Δερβίσηδων. Αφηγητής ο Μιχαήλ Μαρμαρινός.

Οι Lord of the Lost έρχονται στην Ελλάδα

Το γερμανικό συγκρότημα που τραγούδησε για "Blood & Glitter" στη Eurovision του 2022 έρχεται με τους Ad Infinitum στο Gagarin 205.