Οι Black Angels στην 4η μέρα του Release Athens

Tο σπουδαίο psych-rock συγκρότημα από το Τέξας προστίθενται στο line-up της 4ης ημέρας του Release Athens 2016 (με Sigur Ros, DIIV κ.ά.)

Οι Black Angels στην 4η μέρα του Release Athens

Tο σπουδαίο psych-rock συγκρότημα από το Τέξας προστίθενται στο line-up της 4ης ημέρας του Release Athens 2016 (με Sigur Ros, DIIV κ.ά.)

Οι Black Angels στην 4η μέρα του Release Athens - εικόνα 1

Οι Τεξανοί επιστρέφουν στην Ευρώπη - κατευθείαν από το "δικό τους" Levitation (ex-Austin Psych Fest) - ειδικά για το νέο φεστιβάλ της Αθήνας, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση δέκα ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού πρώτου album τους, "Passover"! Σημείο αναφοράς για την ψυχεδελική σκηνή, όχι μόνο για την υπέροχη μουσική τους αλλά για την εν γένει δραστηριότητά τους, οι Black Angels αποτελούν ένα από τα πλέον αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κοινού τα τελευταία χρόνια!

Η διάθεση των εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του Release Athens 2016 συνεχίζεται, προς 36 ευρώ για κάθε ημέρα ξεχωριστά (μέχρι τις 30 Απριλίου) και προς 120 ευρώ για ολόκληρο το φεστιβάλ: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2016/ Όλα τα εισιτήρια διατίθενται σε έως και 4 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, στο www.viva.gr, μέχρι τις 30 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πώς ο Σταύρος Ξαρχάκος ενώνει τον Πόντο με την Κρήτη;

Βρεθήκαμε στην πρόβα για τη συναυλία "Από τον Πόντο ως την Κρήτη: Ερόδισ’ η ανατολή και ξέφεξεν η δύση" και αναμεταδίδουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
21/03/2023

To ντουέτο του Μπάμπη Παπαδόπουλου στο "ΙΛΙΟΝ plus"

Για την επίσημη πρώτη ζωντανή παρουσίαση του νέου άλμπουμ "Γεννηθήκαμε Χτες".

SONS: "Το rock ‘n’ roll δεν είναι μόνο μάτσο αρσενικά με δερμάτινα τζάκετ"

Από μία μικρή πόλη στα βόρεια της Φλάνδρας, οι SONS θα βρεθούν στο "Six D.O.G.S." (23/3) με έναν ήχο πολλών μεγατόνων και ακόμα ισχυρότερους στίχους, αλλάζοντας όσα ξέραμε για το punk.

Ladytron και The Haunted Youth θα πλαισιώσουν τη Siouxsie και τους Interpol

Το Release Athens και το SNF Nostos ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις σπουδαίες φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές.

Ξαναγνωρίζοντας το σπουδαίο: Μια βουτιά στο "Revolver" των Beatles

Ένα νέο, πενταπλό box set δίνει την ευκαιρία να ψαχουλέψουμε σε βάθος τα τι και πώς πίσω από τον οριακό δίσκο του 1966, ο οποίος (εξακολουθεί να) έχει πολλά και σημαντικά να διδάξει στην αναιμική pop/rock εποχή μας.

Κανείς δεν ξέρει την ιρλανδική folk όπως οι Lankum

Μιλήσαμε με την κορυφαία στο είδος της μπάντα η οποία πέρασε από τη Villa Amalias προτού κατακτήσει τις σκηνές της Ευρώπης και της Αμερικής.