Dead Brothers: Εξώκοσμη pop

Οι Dead Brothers εμφανίζονται στο “Gagarin 205” (20/2) σε μια συναυλία που μοιράζονται με το δικό μας σούπερ γκρουπ, τους Thee Holy Strangers.

Dead Brothers: Εξώκοσμη pop

Οι Dead Brothers εμφανίζονται στο “Gagarin 205” (20/2) σε μια συναυλία που μοιράζονται με το δικό μας σούπερ γκρουπ, τους Thee Holy Strangers.

Dead Brothers: Εξώκοσμη pop - εικόνα 1

Υπάρχει μια (μουσική) αναλογία των Dead Brothers με τους Residents (ειδικά όταν οι τελευταίοι έκαναν τα θρυλικά τους αφιερώματα σε Γκέρσουιν, Τζέιμς Μπράουν, Έλβις κ.λπ.). Η αναλογία έγκειται στο ότι έχουν μια ευκολία στο να διαστρέφουν τα στιλ (swing, gypsy jazz, blues, rock ‘n’ roll, country κ.ο.κ.) και να δίνουν μια εικόνα της popular μουσικής εντελώς εξώκοσμη αλλά και πλήρως γοητευτική και απολαυστική. Στον τελευταίο τους δίσκο, το προπέρσινο “Black Moose”, όλη αυτή η αίσθηση είναι τονισμένη ιδιαίτερα και μ’ αυτήν έρχονται οι Dead Brothers στο “Gagarin 205” (20/2). Την συναυλία τους αυτή μοιράζονται με το δικό μας σούπερ γκρουπ, τους Thee Holy Strangers.

Περισσότερες πληροφορίες

The Dead Brothers, Thee Holy Strangers

  • Rock-pop-folk

H προερχόμενη από τη Γενεύη, μοναδική στον κόσμο death blues funeral trash ορχήστρα και η αθηναϊκή rock σούπερ μπάντα μοιράζονται την ίδια σκηνή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πώς να μην πάθεις FOMO αυτό το συναυλιακό ΣΚ;

Θες να πας στο Plissken αλλά θες να προλάβεις και το Off the Hook. Απ' την άλλη γίνεται να χάσεις την Άννα Βίσση να χάσεις την "απόλυτη Ελληνίδα star" στο Καλλιμάρμαρο;

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
12/09/2025

Το Processes Festival κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα

Η επιμελήτρια Βασιλική Λεγάκη γράφει στο "α" για όσα θα δούμε και θα ακούσουμε στο "Revma" σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην ηλεκτρονική μουσική, την ηχητική τέχνη και τις διακαλλιτεχνικές συνεργασίες.

Το διεθνές πρόσωπο του Off the Hook Festival 2025

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες της μεγάλης hip hop διοργάνωσης (12-13/9) που καταφτάνουν από το εξωτερικό.

Οι Franz Ferdinand στο 'Floyd': Η νοσταλγία των 00s φουντώνει ξανά

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλιακή επιστροφή του το σκωτσέζικου συγκροτήματος έχει ξεκινήσει.

Οι Leprous b2b στο "Gagarin"

Οι βασιλιάδες του prog metal/rock ήχου επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα διπλό ραντεβού.

10 facts που (μάλλον) δεν γνώριζες για τους Jethro Tull

Όσα δεν ξέρετε γι' αυτούς λίγο πριν έρθουν στην Αθήνα για μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού (20/9).

Ο Όμιλος για την UNESCO προκηρύσσει τον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής

Θα δοθούν βραβεία, έπαινοι αλλά και χρηματικά έπαθλα σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες στις κατηγορίες: πιάνο, έγχορδα, πνευστά, κιθάρες, ακορντεόν, παραδοσιακά όργανα, μονωδία.