Ηλεκτρικό 27ωρο!

H Medea Electronique σε συνεργασία με το "Βooze", διοργανώνει για τρίτη φορά το 27ωρο φεστιβάλ πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής “Electric Nights”.

Ηλεκτρικό 27ωρο!

H Medea Electronique σε συνεργασία με το "Βooze", διοργανώνει για τρίτη φορά το 27ωρο φεστιβάλ πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής “Electric Nights”.

Ηλεκτρικό 27ωρο! - εικόνα 1

Η Medea Electronique και το “Booze” διοργανώνουν ξανά (3-4/4) τις “Electric Nights”. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ σύγχρονης αρκούντως πειραματικής electronica, noisy μουσικής, αυτοσχεδιασμού κ.λπ. που παράγει ιδιαίτερα δημιουργικά vibes και συμμετοχικές καλλιτεχνικές situations με μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η λίστα των μουσικών είναι πολύ μεγάλη για να αναφερθεί – αρκεί όμως να πούμε πως αυτό το μοναδικό ηχητικό trip διαρκεί 27 ολόκληρες ώρες και η ροή του είναι συνεχής και ασταμάτητη. 27 καλλιτέχνες μέσα σε 27 ώρες σημαίνει πως η μουσική που παράγεται είναι πολυμορφική και οι διαστάσεις της – για την αντίληψη του «ακροατή» - μεταβάλλονται. Εδώ, κάθε διάδραση (καλλιτεχνική ή επιστημονική, αισθητική ή βιωματική) γίνεται εμπειρία…

Περισσότερες πληροφορίες

Electric Nights Festival

  • Πειραματική

Οι Medea Electronique σχεδιάζουν έναν 27ωρο μαραθώνιο πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής. Συμμετέχουν οι Robert B. Lisek (Πολωνία), Αγγελική Καράμπελα, Dushume (M. Βρετανία), Πάνος Αμελίδης, Ιωάννης Καλαντζής, Psychiceyeclix (Μ. Βρετανία), Mimi Kawouin (Γαλλία), Γιώργος Γεωργίου, Αντρέας Μονόπολης, Feedback Aerophonium (Γερμανία), Mats Lindström (Σουηδία), Ιάννης Ζάννος, Παναγιώτης Σιμσίρογλου, Night Shift, Νίκος Κυριαζόπουλος, I.S.E./Medea Electronique, Self-Absorption, Beatless Society, Studio 19, Θοδωρής Λαζόπουλος - Thedore Lazopoulos, Ida Hirsenfelder (Σλοβενία), Αναστάσης Γρίβας, Μανώλης Μανουσάκης, Manoli Moriaty/Frances Kay (Μ. Βρετανία), Μαρίνος Κουτσομιχάλης, Αλέξανδρος Δρυμωνίτης, Trio Hermetico

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.