Maraveyas Ilegal: Happy together party!

Με συνήθεις sold out συναυλίες στο ενεργητικό του, ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί για ακόμα μια ξεσηκωτική μουσική βραδιά στο «Βοτανικός Live Stage” (28/2)

Maraveyas Ilegal: Happy together party!

Με συνήθεις sold out συναυλίες στο ενεργητικό του, ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί για ακόμα μια ξεσηκωτική μουσική βραδιά στο «Βοτανικός Live Stage” (28/2)

Maraveyas Ilegal: Happy together party! - εικόνα 1

Είμαστε πλέον σε μια νέα χρονιά και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία! Συνεπώς, αυτό που ταιριάζει είναι μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και ένα live όπου κυριαρχεί η μουσική, η χαρά και η ελπίδα. Πρόκειται για ένα από αυτά τα πολύχρωμα events που ο Μαραβέγιας ξέρει να στήνει, ένα πάρτι που έχει έναν (πολύ)πολιτισμικό χαρακτήρα καθώς τραγούδια και μουσικές από όλα τα μέρη του κόσμου ξεπηδούν και παίρνουν τη θέση τους σ’ αυτό που δίνουν από τη σκηνή ο Κωστής και η μπάντα του.

Μέσα από ένα ρεπερτόριο που ποικίλει και που μπορεί να ταξιδεύει από τον Χατζιδάκι ως την τζαζ και από τα Βαλκάνια ως τις λάτιν ηχορυθμίες, ο Κωστής Μαραβέγιας φτιάχνει ένα μουσικό πλαίσιο που έχει σαν οδηγό την αισιοδοξία και την θετική ενέργεια και αποτέλεσαμα τον χορό και το ξεφάντωμα. Έτσι, πάμε να το χαρούμε στο «Βοτανικός live stage» το τελευταίο βράδυ του Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Maraveyas Ilegal

  • Μουσικές του κόσμου

O Kωστής Μαραβέγιας και η παρέα του σε άλλο ένα πάρτι με βαλκανικά ηχοχρώματα και τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
01/05/2024

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.