Δύο σκληρά ροκ γκρουπ στην ίδια πόλη

Η 30/1 μας βάζει σε hard δίλημμα: Monster Magnet στο «Gazi Music Hall» ή Sabaton στο «Fuzz»;

Δύο σκληρά ροκ γκρουπ στην ίδια πόλη
Δύο σκληρά ροκ γκρουπ στην ίδια πόλη - εικόνα 1

Monster Magnet
Επιστροφή των σκληρών αμερικανών stoner που κάνουν συχνά-πυκνά trips στη φαζαριστή ψυχεδελική πραγματικότητα του space (και διαγαλαξιακού εν γένει) rock – πράγμα που τονίζεται για μια ακόμh φορά στον τελευταίο τους δίσκο, το «Milking the stars: A re-imagining of last patrol». («Gazi Music Hall», 30/1)

Sabaton
Με μια προφανή ειδίκευση στο επικό και ηρωικό μέταλλο, το σουηδικό αυτό συγκρότημα έχει κερδίσει επάξια περίοπτη θέση στις καρδιές του σχετικού κοινού. Με νέα σύνθεση αλλά τον θεμέλιο λίθο του γκρουπ Joakim Broden να παραμένει σταθερός, το τελευταίο τους άλμπουμ, «Heroes», ακολουθεί πιστά την παράδοση. («Fuzz», 30/1)

Περισσότερες πληροφορίες

Monster Magnet

  • Rock-pop-folk

Με 25 χρόνια προσήλωσης στο retro-stoner rock ιδίωμα, το κουαρτέτο του απίστευτου frontman Dave Wyndorf επιστρέφει με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ «Milking the stars: a re-imagining of last patrol». Ανοίγουν οι Half Gramme of Soma και Solarmonkeys

Sabaton

  • Rock-pop-folk

Από τα πλέον δυνατά ονόματα στο χώρο του κλασικού heavy metal, το σουηδικό γκρουπ εμφανίζεται παρέα με τους Ολλανδούς symphonic metallers Delain και τους Φινλανδούς traditional metallers Battle Beast

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.