Raphael Gualazzi: Swinging Crooner

Διακεκριμένος, πολυβραβευμένος και ταλαντούχος ο Raphael Gualazzi δείχνει να βαδίζει προς μια καλλιτεχνική ακμή και είναι σαφώς μια καλή ευκαιρία / συγκυρία που θα τον δούμε στο Gazarte (29/11).

Raphael Gualazzi: Swinging Crooner

Διακεκριμένος, πολυβραβευμένος και ταλαντούχος ο Raphael Gualazzi δείχνει να βαδίζει προς μια καλλιτεχνική ακμή και είναι σαφώς μια καλή ευκαιρία / συγκυρία που θα τον δούμε στο Gazarte (29/11).

Raphael Gualazzi: Swinging Crooner - εικόνα 1

Σαν μουσικός (τραγουδιστής και πιανίστας) ο Raphael Gualazzi έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει έξοχα την παλιά swingin’ τζαζ με την «κλασική» ιταλική τραγουδοποιητική παράδοση και τις σύγχρονες απαιτήσεις μιας nu jazz διατηρώντας τις καθαρές ποιότητες ενός σημερινού jazz crooner. Οι περισσότεροι μπορεί να τον αναγνωρίζουν ως τον καλλιτέχνη που έβαλε ξανά την Ιταλία στον διαγωνισμό της Eurovision το 2011 – μετά από μια μακρά περίοδο αποχής της πιο τραγουδοποιητικής ευρωπαϊκής χώρας από τον θεσμό! Διακεκριμένος, πολυβραβευμένος και ταλαντούχος ο Raphael Gualazzi δείχνει να βαδίζει προς μια καλλιτεχνική ακμή και είναι σαφώς μια καλή ευκαιρία / συγκυρία που θα τον δούμε στο Gazarte (29/11).

Περισσότερες πληροφορίες

Raphael Gualazzi

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ο Ιταλός δημοφιλής πιανίστας και τραγουδιστής προσεγγίζει την παράδοση, αναμειγνύοντας την jazz και τη soul με την παραδοσιακή ιταλική pop.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.