Η Ελεωνόρα τραγουδάει Μελίνα στο Μέγαρο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να επαναλάβει τον καλοκαιρινό της θρίαμβο του Ηρωδείου στις 7 και 8 Νοεμβρίου στο Μέγαρο.

Η Ελεωνόρα τραγουδάει Μελίνα στο Μέγαρο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να επαναλάβει τον καλοκαιρινό της θρίαμβο του Ηρωδείου στις 7 και 8 Νοεμβρίου στο Μέγαρο.

Είκοσι χρόνια μετά το «αντίο» της Μελίνας και σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης παράστασης στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού στις 10 Ιουλίου, τα τραγούδια της Μελίνας θα πουν για δυο ακόμα βραδιές την ιστορία της. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, από τις δημοφιλέστερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, συναντάει ξανά τη Μελίνα Μερκούρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 7 & 8 Νοεμβρίου με μια αγκαλιά τραγούδια, γεμάτη συγκίνηση και αγάπη. Τα τραγούδια της Μελίνας. Τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι, του Μ. Θεοδωράκη, του Στ. Ξαρχάκου, του Β. Τσιτσάνη, του Θ. Μικρούτσικου, του Κ. Βάιλ, του Τ. Ντασέν, του Ν. Γκάτσου, του Ο. Ελύτη, του Μ. Κακογιάννη, του Γ. Θεοδωράκη, του Β. Γκούφα, του Ν. Περγιάλη, του Δ. Χριστοδούλου, τα τραγούδια της Ελλάδας. Στην παράσταση συμμετέχει η Μπέτυ Βαλάση ενώ η σκηνοθεσία και η επιμέλεια των κειμένων είναι του Πέτρου Ζούλια. Τη μουσική της παράστασης ερμηνεύει η Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής υπό τον Μίλτο Λογιάδη, ενώ συμμετέχει επίσης και η Χορωδία Graduarti υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη. Μαζί τους θα είναι μια ομάδα εξαίρετων μουσικών.

Περισσότερες πληροφορίες

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

  • Μουσική παράσταση

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια παρουσιάζει ξανά, μετά το Ηρώδειο, την παράσταση «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς - Τα τραγούδια της Μελίνας» με μουσικές Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Στ. Ξαρχάκου, Γ. Μαρκόπουλου, Β. Τσιτσάνη, Β. Παπαθανασίου, Κ. Βάιλ κ.ά. και στίχους Ν. Γκάτσου, Ευτ. Παπαγιαννοπούλου, Λ. Παπαδόπουλου κ.ά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

28/04/2024

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.