Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: melting pot στην Πανεπιστημιούπολη

Ένα τετραήμερο (2-5/10) στην Πανεπιστημιούπολη που μας δίνει από μουσικής πλευράς μια ευρεία γκάμα επιλογών: από swing μέχρι λαϊκό.

 Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: melting pot στην Πανεπιστημιούπολη

3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Πανεπιστημιούπολη Ένα τετραήμερο (2-5/10) στην Πανεπιστημιούπολη που μας δίνει από μουσικής πλευράς μια ευρεία γκάμα επιλογών: από swing μέχρι λαϊκό.

 Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: melting pot στην Πανεπιστημιούπολη - εικόνα 1

Το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εκτείνεται σε ένα τετραήμερο (2-5/10) στην Πανεπιστημιούπολη που μας δίνει από μουσικής πλευράς μια ευρεία γκάμα επιλογών: από swing μέχρι λαϊκό, από δημοτικό μέχρι βαλκανικό world και από ηλεκτρικό funk μέχρι έντεχνο. Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα βρίσκουμε τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Χειμερινούς Κολυμβητές, Γιώργο Μαργαρίτη, Πίτσα Παπαδοπούλου, σε πιο world, electro και dance κλίμα τους Imam Baildi, Jazzmatazz, Gadjo Dilo, Penny & The Swinging Cats, ενώ υπάρχουν και καθαρά ικαριώτικα, κρητικά και ρεμπέτικα γλέντια.

Περισσότερες πληροφορίες

Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

  • Εκδηλώσεις

Τετραήμερο με πολιτικές συζητήσεις, θεματικά εργαστήρια, συναυλίες (Θ. Παπακωνσταντίνου, Imam Baildi, Χειμερινοί Κολυμβητές κ.ά.), προβολές, θεατρικές παραστάσεις. Και ακόμα: περίπτερα συλλογικοτήτων, μεταναστευτικές κουζίνες, βιβλιοπωλείο, παιδότοπος

3o Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ - Ημέρα 2η

  • Φεστιβάλ

Στην κεντρική σκηνή Άγνωστος Χειμώνας & Ταφ Λάθος (Ψυχοδράμα 07), Cafe Aman και Imam Baildi. Στο λαϊκό πάλκο οι Χειμερινοί Κολυμβητές και ρεμπέτικο γλέντι

3o Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ - Ημέρα 3η

  • Φεστιβάλ

Στην κεντρική σκηνή Θεοδοσία Στίγκα, Πίτσα Παπαδοπούλου και Γιώργος Μαργαρίτης. Στο λαϊκό πάλκο κρητικό γλέντι με τους Δημήτρη Σγουρό, Δημήτρη Σιδέρη, Έκτορα Κυριάκου και Γιάννη Παπατζανή

3o Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ - Ημέρα 4η

  • Φεστιβάλ

Στην κεντρική σκηνή οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Shantel & Bukovina Club Orkestar, Shazman και Melios Balkana Mama. Στη λαϊκή σκηνή η παράσταση μουσικής και λόγου «Χορδίζοντας τον Ήλιο» και συναυλία της Αντιγόνης Μπασακάρου

3o Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ - Ημέρα 1η

  • Φεστιβάλ

Στην κεντρική σκηνή οι JazzMatazz, Τhe Speakeasies Swing Band και Penny & The Swingin' Cats. Στο λαϊκό πάλκο ικαριώτικο γλέντι με τους Παίδες εν Καμίνω και φίλους (Στ. Γαλανός, Γ. Βράτιμου, Γ. Πλίστακας)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

28/04/2024

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.