Και δεύτερη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στην Τεχνόπολη

Μια ακόμα βραδιά (στις 3/9) προστίθεται στο πρόγραμμα των αθηναϊκών εμφανίσεων της δημοφιλούς ερμηνεύτριας

Και δεύτερη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στην Τεχνόπολη

Μια ακόμα βραδιά (στις 3/9) προστίθεται στο πρόγραμμα των αθηναϊκών εμφανίσεων της δημοφιλούς ερμηνεύτριας

Και δεύτερη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στην Τεχνόπολη - εικόνα 1

Λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μία ακόμη εμφάνιση της δημοφιλούς ερμηνεύτριας προστίθεται στον ίδιο χώρο, την επόμενη μέρα, Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια προπώλησης της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου έχουν εξαντληθεί και θα διατεθούν εισιτήρια στην είσοδο την ημέρα της παράστασης για όσους δεν πρόλαβαν. Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη σκηνή της Τεχνόπολης, διάστημα κατά το οποίο η ερμηνεύτρια γύρισε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και εξωτερικό δίνοντας ένα εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό επιτυχημένων live. Την Τρίτη 2 αλλά και την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Τεχνόπολη, τη σκηνή με την οποία ταυτίστηκαν οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της από το 2009 κι έπειτα, για να παρουσιάσει δύο παραστάσεις, εφ’ όλης της «προσωπικής» της ύλης. Τα τραγούδια που σφράγισαν την ως τώρα πορεία της τριάδας Μποφίλιου – Ευαγγελάτου - Καραμουρατίδη, αποτελούν τη βάση ενός ολοκαίνουργιου καλοκαιρινού προγράμματος, που στόχο έχει να συγκινήσει και να διασκεδάσει τους πολυάριθμους φίλους της μουσικής τους. Με τις συγκεκριμένες συναυλίες, η Νατάσσα δίνει το τελευταίο της ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του νέου της δίσκου με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Περισσότερες πληροφορίες

Νατάσσα Μποφίλιου

  • Ελληνική

Η δημοφιλέστατη εκπρόσωπος της νέας γενιάς ερμηνευτριών παρουσιάζει ένα εφ’ όλης της ύλης μουσικό πρόγραμμα που έχουν συνθέσει οι δύο πολύτιμοι συνεργάτες της, οι Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

30/04/2024

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.