Lady Gaga: 5 λόγοι για να είστε στο ΟΑΚΑ

Η 19η Σεπτεμβρίου δεν μοιάζει ­πολύ μακριά, ειδικά όταν φέρνει ­μαζί της ένα ανεπανάληπτο σόου από τη Lady Gaga. Όσο περιμένουμε όμως, καλό είναι να γνωρίζουμε­ ότι οι ποιότητές της ως performer έχουν ισχυρές βάσεις...

Lady Gaga: 5 λόγοι για να είστε στο ΟΑΚΑ

Η 19η Σεπτεμβρίου δεν μοιάζει ­πολύ μακριά, ειδικά όταν φέρνει ­μαζί της ένα ανεπανάληπτο σόου από τη Lady Gaga. Όσο περιμένουμε όμως, καλό είναι να γνωρίζουμε­ ότι οι ποιότητές της ως performer έχουν ισχυρές βάσεις...

Lady Gaga: 5 λόγοι για να είστε στο ΟΑΚΑ - εικόνα 1

1. Πάνω απ’ όλα η Lady Gaga είναι ολοκληρωμένη μουσικός. Δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να παίζει πιά­νο και τραγουδάει συνεχώς από παιδί – κάνοντας οπωσδήποτε φωνητική εξάσκηση. Ακόμη και όταν εμφανιζόταν σε μικρά μπαράκια, προτού γίνει η Lady Gaga που ξέρουμε.
2. Ως μουσικός, δεν έχει πάψει ποτέ να ανοίγεται και να πειραματίζεται. Παίζει σε όλη την γκάμα, από την κλασική μέχρι την απλή folk, δεν λέει «όχι» σε τζαζικές προκλήσεις κι ενώ έχει το δικό της καθιερωμένο και αναγνωρίσιμο στιλ, σε κάθε ηχογράφησή της ή περφόρμανς παρουσιάζει κάτι καινούργιο.

3. Αγαπάει και σέβεται απόλυτα τους φαν της, τα «τερατάκια» της! Ποτέ σε κανένα σόου δεν γίνεται απόμακρη και είναι πάντα ανοιχτή στην επικοινωνία μαζί τους ­μέσα από τα social media. Για την ακρίβεια, θεωρεί τους φαν της αναπόσπαστο ­κομμάτι αυτού που είναι η ίδια, γεγονός που δεν το συναντάμε συχνά σε άλλους καλλιτέχνες.
4. Η εμφάνισή της είναι κάτι που αλλάζει και μεταλλάσσεται όχι μόνο μέσα­ από κάποιες δικές της εκκεντρικές ιδιοτροπίες αλλά και από το ότι ως φύση η Lady Gaga είναι εφευρετική και δημιουργική. Φυσικά, δουλεύει με μια στρατιά από σχεδιαστές και ειδικούς μόδας, όμως οι ιδέες ξεκινούν συνήθως από την ίδια.
5. Αντιμετωπίζει το στήσιμό της στη σκηνή ως ανεξάρτητο εικαστικό έργο τέχνης και όχι ως απλό μοντέλο. ­Κάθε κοστούμι που αλλάζει έχει να κάνει με το ίδιο το σώμα, το χτένισμα των μαλλιών, τη συνολική εικόνα της, η οποία τελικά γίνεται ένα ιδιαίτερο σύμβολο.

Περισσότερες πληροφορίες

Lady Gaga

  • Rock-pop-folk

Στο πλαίσιο της φαντασμαγορικής περιοδείας Lady Gaga’s ArtRave: The ArtPop Ball, η εκκεντρική λαίδη της ποπ εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα τραγούδια του τελευταίου της άλμπουμ «Artpop» και, ασφαλώς, όλα τα μεγάλα της hits

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

28/04/2024

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.