Οι κριτικές του κοινού

Η Τέχνη Καταστρέφει

Δραματική 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 105'

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Κορνήλιος με τους: Κώστας Αρζόγλου, Ορόρα Μαριόν, Κάτια Λεκλέρκ Ο'Γουόλις

ΠληροφορίεςΠληροφορίες και κριτικές για την ταινία

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • Δημήτρης πριν από 4 μήνες

    4 αστεράκΑ Πολύ δυνατή ταινία με αληθινές ερμηνείες! Η παράλληλη πορεία μεταξύ των προβών του Μάκβεθ και της εξέλιξης των χαρακτήρων δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που σε βάζει στη θέση των ηρώων/ηρωίδων. Θετική εντύπωση μου είχε προκαλέσει και το πώς αναδύεται το παρελθόν των προσώπων, καθολη τη διάρκεια της ταινίας, και επιδρά στο παρόν τους. Συγκινητική χωρίς μελό!

  • EYA πριν από 4 μήνες

    3,5 αστεράκΑ Είδαμε την ταινία στο τελευταίο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Ουσιαστική δουλειά, με δυνατές ερμηνείες και πολλή τροφή για προβληματισμό. Μετά την προβολή, έπεσε πολλή συζήτηση. Ο κεντρικός ήρωας (Αρζόγλου), όντας προσηλωμένος στην τέχνη του, ακόμη κι αν αυτή "μοιάζει να τον εγκαταλείπει", αδυνατεί να αντιληφθεί και να επικοινωνήσει με τις ανάγκες των κοντινών του προσώπων. Και αυτό εκούσια ή ακούσια (;), προκαλεί τραγικές συνέπειες. Οι τρεις γυναίκες εξαιρετικές στους ρόλους του. Και ο Αρζόγλου σε μια σημαντική ερμηνεία.