Ευτυχισμένοι Μαζί

2,5

Ταινία που προσφέρει ακριβώς αυτά που υπόσχεται, δίχως να παίρνει ούτε ένα δημιουργικό ρίσκο.

Ευτυχισμένοι Μαζί

Για όσο καιρό υπάρχουν άνθρωποι, για άλλο τόσο θα κυκλοφορούν ρομαντικές ταινίες όπου αγόρι και κορίτσι αναζητούν τη μία και μοναδική αγάπη της ζωής τους. Ας είναι, όμως, εφόσον το κάνουν σαν το "Ευτυχισμένοι Μαζί", έχοντας δηλαδή επίγνωση ότι δεν στοχεύουν απαραίτητα στην πρωτοτυπία, αλλά στη μετάδοση μιας ειλικρινούς γλυκήτητας και ενός οικείου αισθήματος θαλπωρής.

Εν προκειμένω, όλα τα γνωστά κλισέ εφαρμόζονται στην εντέλεια, καθώς μια ντοκιμαντερίστρια κινηματογραφεί την εμπειρία τού πακιστανικής καταγωγής φίλου της που ετοιμάζεται να παντρευτεί με συνοικέσιο. Στα μάτια της πρόκειται για κάτι ανήκουστο, ειδικά στην εποχή του Tinder. Αλλά, μόλις μοιραστούν διαδοχικές ερωτικές απογοητεύσεις – ο καθείς από το δικό του ρομαντικό μετερίζι, spoiler alert, διαπιστώνουν πως ίσως η απάντηση που αναζητούν βρισκόταν μπροστά τους εξαρχής.

Ταινία που προσφέρει ακριβώς αυτά που υπόσχεται, δίχως να παίρνει ούτε ένα δημιουργικό ρίσκο, βασισμένη στην ακτινοβολία των πρωταγωνιστών της και το απενοχοποιημένα καλόκαρδο στήσιμό της. Σίγουρα το έχεις ξαναδεί και μάλλον λησμονείται γρήγορα. Αλλά δεν είναι δα και σαν το χειρότερο ραντεβού που έχεις πάει ποτέ…

2022. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

Ευτυχισμένοι Μαζί

What's Love Got to Do With It?
2,5
  • Κομεντί
  • 2022
  • Διάρκεια: 108 '
  • Σεκάρ Καπούρ

Μια ντοκιμαντερίστρια συγκρούεται με τα «πιστεύω» και τα συναισθήματά της, όταν ξεκινά να κινηματογραφεί έναν παλιό φίλο της που ετοιμάζεται να παντρευτεί με συνοικέσιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.