3 Γάμοι Σ’ Ένα Μήνα

1,5

Μια ανερμάτιστη και κακόγουστη ισπανική φάρσα η οποία θα σας αναγκάσει να ανακαλέσετε στη μνήμη σας με... συμπάθεια όλους τους γάμους-φιάσκο στους οποίους έχετε παρευρεθεί.

3 Γάμοι Σ’ Ένα Μήνα

Μια ανερμάτιστη και κακόγουστη ισπανική φάρσα η οποία θα σας αναγκάσει να ανακαλέσετε στη μνήμη σας με... συμπάθεια όλους τους γάμους-φιάσκο στους οποίους έχετε παρευρεθεί.

3 Γάμοι Σ’ Ένα Μήνα - εικόνα 1

Η Ίνμα Κουέστα («Blancanieves») έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να ηγηθεί με αξιώσεις μιας εμπορικής κωμωδίας, καθώς διαθέτει γλυκό πρόσωπο, εγγενή τσαχπινιά, αστείρευτη ενέργεια αλλά και μεσογειακό μπρίο. Οι «3 Γάμοι Σ’ Ένα Μήνα» όμως δεν είναι και η καταλληλότερη επιλογή για να δείξει το ταλέντο της η Ισπανίδα ηθοποιός.

Εδώ ερμηνεύει τη Ρουθ, μια νεαρή βιολόγο που πέφτει από τα σύννεφα μόλις τη χωρίζει ο φίλος της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο σπίτι και στον υπολογιστή της καταφθάνουν μια σειρά από απροσδόκητες προσκλήσεις, αφού τρεις πρώην της την καλούν στο γάμο τους! Η Ρουθ αποφασίζει να δείξει ανωτερότητα και να παρακολουθήσει και τις τρεις τελετές.

Μόνο που η παρουσία της εκεί θα αποτελέσει την αφορμή για να ξετυλιχτούν μια σειρά από παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις. Την ίδια στιγμή ο βοηθός της στο εργαστήριο Ντάνι προσπαθεί να την πείσει ότι αξίζει πολύ περισσότερα από όσα πιστεύει η ίδια για τον εαυτό της.

3 Γάμοι Σ’ Ένα Μήνα - εικόνα 2

Στόχος του Ισπανού σκηνοθέτη Χαβιέ Ρουίς Καλντέρα είναι να συνδυάσει το χοντροκομμένο αμερικανικό χιούμορ με την αλμοδοβαρική κιτς εξτραβαγκάντζα (η άστοχη παρουσία της Ρόσι ντε Πάλμα κλείνει το μάτι στο έργο του Ισπανού σπουδαίου auteur). Το αποτέλεσμα, ωστόσο, είναι κατώτερο των προσδοκιών: τρανσέξουαλ νύφες, τριολέ με χίπηδες, θηλασμοί ξένων παιδιών στις τουαλέτες και λυκειακά αστεία σκατολογικού περιεχομένου είναι μόνο μερικά από τα κακο-σκηνοθετημένα, εξωφρενικά περιστατικά που προσπαθούν να αποσπάσουν με το ζόρι το γέλιο του θεατή.

Το πρόσωπο της Ίνμα Κουέστα είναι το μόνο που φωτίζει την ανερμάτιστη και κακόγουστη ισπανική φάρσα, η οποία θα σας αναγκάσει να ανακαλέσετε στη μνήμη σας με... συμπάθεια όλους τους γάμους-φιάσκο στους οποίους έχετε παρευρεθεί.

Περισσότερες πληροφορίες

3 Γάμοι Σ’ Ένα Μήνα

Tres Bodas de Mas
1,5
  • Κομεντί
  • 2013
  • Διάρκεια: 94 '
  • Χαβιέ Ρουίς Καλντέρα

Μια νεαρή βιολόγος πέφτει από τα σύννεφα μόλις τη χωρίζει ο φίλος της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο σπίτι και στον υπολογιστή της καταφθάνουν τα προσκλητήρια γάμου τριών πρώην της. Η Ρουθ αποφασίζει να δείξει ανωτερότητα και να παρακολουθήσει τις τρεις τελετές. Μόνο που η παρουσία της εκεί θα αποτελέσει την αφορμή για να ξετυλιχτούν μια σειρά από παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
03/05/2024

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.